h i r d e t é s

Egy dal az együtt zenélés öröméről, a zene, és az élet szeretetéről

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Egy dal az együtt zenélés öröméről, a zene, és az élet szeretetéről

2020. június 26. - 14:28

 

A dal az együtt zenélés öröméről szól, és arról, hogy mások is átvegyék a ritmust, lazuljanak, velünk együtt élvezzék a zenét és az életet.

(Ez kicsit ilyen hippie-billy dolog.) A Crazy Beat 2015 körül íródott egy óbudai garázsban. Ekkor még nyakig benne voltunk a rockabillyben, és akkoriban ennek megfelelően lettek rögzítve a dal első verziói. Ezek máig is megtalálhatóak a neten itt-ott.

Mivel koncerteken ez a dal nagyon jól működik, adta magát, hogy a mostani felállással is rögzítsük. Arra törekedtünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a dalból, így a hangzást is ehhez igazítottuk. Ezért is kerestük fel, na meg a régi barátság okán Pataki Lászlót, aki a közreműködik dobon, az Esztergomban működő stúdiójában, és Zdosek Ádámot, aki a felvétel hangmérnöke volt. A két hihetetlenül nyitott, kreatív, kiváló szakember segítségével könnyen, jó hangulatban ment a munka.

A Crazy Beat július elsején jelenik a Rootsters új kislemezének virtuális „A” oldalán, a virtuális „B” oldalán pedig egy feldolgozással, a Susie Q-val.


 

h i r d e t é s