h i r d e t é s

Egészségügyi béremelésre viszik a helyi adót

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egészségügyi béremelésre viszik a helyi adót

2020. április 08. - 16:04

 

Azért a trükkök százaiért, a jelenlegi kormányzatnak sem kell a szomszédba menni. 

Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely - Forrás: kormany.hu

Szombaton még Gulyás Gergely központi szócsőügyi miniszter (hivatalosan Miniszterelnökséget vezető miniszter) jelentette be, hogy micsoda védekezés és gazdaságfejlesztés és hű, meg ha. Tegnap ugyanezt folytatta főnöke, Orbán miniszterelnök, amikor a jövendő intézkedésekről regélt.

Természetesen mindig azt kell és lehet komolyan venni, amiről jogszabályt alkotnak, az igazság pillanata a közlöny kihirdetésének pillanatában jön el.

március 6-i közlönyben közzétették az első rendelkezéseket, amely tartalmazzák például a helyi önkormányzatoktól einstandolt gépjárműadót. Ráadásul az eddig befolyt összegeket. amelyek az államot illeti, is villámgyorsan - tíz nap alatt - át kell utalni a központi kalapba.

Az érdekesség nem itt van, hanem a kiadási oldal tervezett címkézésénél, ugyanis ebből fizetik az eddigi brutális pénzköltést, értsd járványügyi védekezés költségeit.

Talán ezt még meg is lehetne ideologizálni, azt az apróságot leszámítva, hogy részletes elszámolást most sem mellékeltek, végülis ők nem arról híresek.

Azonban van ennél egy sokkal érdekesebb dolog a rendeletben, ugyanis az egészségügyben dolgozóknak megígért 20%-os novemberi béremelést - ez a bejelentett, nyár eleji bónuszon kívül értendő - ebből fogják finanszírozni.

Szóval ennyire komolyan lehet venni az ígéreteiket! Ha nincs járvány, akkor nem lett volna béremelés? Vagy ha mégis terveztek, akkor miért teszik a járvány elleni védekezés költségei közé? Szereteik a minél nagyobb számokat kimondani?

Netalán jövőre már nem adják ezt a béremelés?

boldoguljerden.blog.hu


 

h i r d e t é s