h i r d e t é s

Döbbenetes információkat hozott nyilvánosságra az MSZP

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Döbbenetes információkat hozott nyilvánosságra az MSZP

2016. szeptember 17. - 08:10
0 komment

 

Van úgy, amikor nem látjuk a fától az erdőt, de Magyarországon kevésbé közkedveltek a fák, ezért nálunk ezt úgy mondják: nem látjuk a plakátoktól az igazságot - írja a 24per7.info.

Forrás: 24.hu

A szocialisták egy olyan dokumentumra hívták fel a figyelmet, ami mindent megváltoztat arról, amit a népszavazásról gondoltunk.

Az MSZP szerint csak a Fidesz végez szervezett betelepítést Magyarországon. Harangozó Gábor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta, birtokukba került a fideszes Móring József Attila parlamenti képviselő levele, amelyet választókerülete polgármestereinek címzett.

A dokumentum azt bizonyítja: a Fidesz az emberek háta mögött elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahová a polgármestereikkel bevándorlókat akarnak betelepíteni – jelentette ki a politikus.

A levél szerint a fideszes választókerületi elnök tanácskozásra hívja a polgármestereket, amelynek témája: a kötelező betelepítési kvóta érvényesülése estén migránsok elhelyezése településeink üresen álló ingatlanjaiba – részletezte Harangozó Gábor a pénteki somogyvári fórumra szóló meghívó tartalmát, amelyet az újságíróknak is kiosztottak. Az MSZP Somogy megyei elnöke szerint a helyzet világos: a Fidesz elkezdte összeírni azokat az ingatlanokat, ahova külföldieket akarnak betelepíteni.

Harangozó Gábor azt mondta, mivel szerdán Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke megerősítette, nincs és nem is lesz kötelező betelepítési kvóta, a Fidesz a letelepedési kötvényt vásárlókat akarja elhelyezni ezekben az ingatlanokban. Frakciótársa, Demeter Márta szerint már 16 ezer bevándorlót hoztak a letelepedési kötvény révén Magyarországra, köztük elítélt bűnözőket is.

A kötvényekkel a Fidesz-közeli személyek már százmilliárdos hasznot kaszáltak. Az ingatlanok összeíratása pedig azt bizonyítja, a Fidesz további kötvényvásárlókat szeretne, akiknek további kedvezményeket akar adni. Az MSZP-s politikus szerint a Fidesz arra készül, hogy állampolgárságot, útlevelet és ezzel szavazati jogot is ad az általuk betelepített bevándorlóknak.

Demeter Márta felszólította a Fideszt, hogy azonnal fejezze be az ingatlanok összeíratását és a betelepítéseket. A választókat pedig arra kérte, ne vegyenek részt az október 2-ai népszavazáson, “a fideszes átverésben”. (MTI)


 

h i r d e t é s