fbpx Deutsch: üzenjük meg együtt Brüsszelnek, hogy kiállunk a magyar érdekek mellett! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Deutsch: üzenjük meg együtt Brüsszelnek, hogy kiállunk a magyar érdekek mellett!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Deutsch: üzenjük meg együtt Brüsszelnek, hogy kiállunk a magyar érdekek mellett!

2021. július 13. - 13:33

 

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője szerint a járvány után Brüsszel újra vissza fog élni a hatalmával, és eljárásokat indít Magyarország ellen, ugyanakkor a nemzeti konzultáció kitöltésével a magyarok megüzenhetik Brüsszelnek, hogy kiállnak a magyar érdekek mellett.

Forrás: Index

Deutsch Tamás keddi videonyilatkozatában arra hívta fel a figyelmet, hogy a járvány után újra a migránskérdés kerül középpontba az európai politikában. Szerinte Brüsszel "botrányos módon" csak azokat az országokat tekinti jogállamnak, amelyek beengedik a migránsokat, ugyanakkor a polgárok szabad akaratából a bevándorlást ellenző tagállamokat, így Magyarországot is egyszerűen pénzügyileg zsarolja.
    Úgy fogalmazott: "a jogállamisági mechanizmust zsarolási és nyomásgyakorlási eszközként használja Brüsszel az olyan országok ellen, amelyek nem hódolnak be az uniós ideológiai fősodor véleményhegemóniájának."
    Értékelése szerint Brüsszel ugyanazokat "az antidemokratikus trükköket" veti be a pedofilellenes és gyermekvédelmi törvény esetében, amelyeket az illegális bevándorlók Magyarországra erőltetéséért alkalmazott. Mivel a magyar kormánynak nem az ideológiai elvárások teljesítése, hanem a gyermekek védelme az első, ismét megtámadták Magyarországot - mondta.
    Kijelentette: a járvány után Brüsszel újra vissza fog élni a hatalmával, eljárásokat indít Magyarország ellen, hogy rákényszerítse a magyarokra az akaratát. Hangsúlyozta: Magyarországnak vállalnia kell a vitákat, és határozottan ki kell állnia az érdekeiért.
    Arra biztatott mindenkit: töltse ki a nemzeti konzultációt, és üzenjék meg együtt Brüsszelnek, hogy kiállnak a magyar érdekek mellett. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s