h i r d e t é s

Dániel Péter szerint Orbán Viktor emberiesség elleni bűnöket követ el

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Dániel Péter szerint Orbán Viktor emberiesség elleni bűnöket követ el

2020. április 15. - 07:24

 

A 888.hu nem adja fel!

Dániel Péter ügyvéd - Forrás: pestisracok.hu

"Az Izraelben élő ügyvéd lelki szemei előtt Mengele jelenik meg, amikor a magyar egészségügyre gondol.

Mint ismert, néhány nappal ezelőtt csúnyán beégette magát Dániel Péter, amikor egy Painttel megszerkesztett kamulevélről azt állította, hogy Kásler Miklós írta. Habár a magyarokat csatornalakónak tartó hivatásos rettegő időközben eltávolította a szóban forgó Facebook-bejegyzést, az az erről szóló cikkünkben képernyőképként továbbra is megtekinthető.

Dániel Pétert azonban szemmel láthatóan nem tántorította el, hogy egy olyan levélről hitte azt, hogy valódi, amelyről egy hatéves gyerek is első ránézésre megállapítja, hogy olcsó utánzat.

Az Ügyvéd Úr ezúttal emberiesség elleni bűnökkel és népirtással vádolta meg Orbán Viktort, amiért Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere megszüntette Cserháti Péter főigazgatói megbízását az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben. (A lépésre azért került sor, mert Cserháti nem biztosított elegendő ágyat a koronavírusos betegek számára.)

Dániel Péter – tőle megszokott módon – meglehetősen sajátosan értelmezte a főigazgató eltávolításáról szóló hírt. Szerinte ezzel a fasiszta orbáni diktatúrában elkezdődött a szelektálás, minden magyar kórházból azonnal ki kell dobni a 200 legidősebb és legsúlyosabb állapotban lévő beteget.

Amikor meghallottam ezt az elképesztő és felháborító hírt, azonnal Mengele képe jelent meg a lelki szemeim előtt, ahogy a náci haláltábor rámpáján jobbra vagy balra intett

– írta az Izraelben élő ügyvéd.

Orbánt és fideszes bűntársait ezennel megvádolom az emberiesség elleni súlyos bűnök tudatos és aljas elkövetésével! Ezekért az égbekiáltó gaztetteikért pedig nemcsak nemzetközi bíróság előtt kell majd felelniük, de Isten ítélőszéke előtt is! Egyik helyen sem lesz felmentés

– fenyegetőzött Dániel Péter." (888.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s