h i r d e t é s

Cseh Katalin az EU-s források felhasználásáról tartana rendezvényt a szabolcsi luxuskúriában

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Cseh Katalin az EU-s források felhasználásáról tartana rendezvényt a szabolcsi luxuskúriában

2020. október 25. - 06:34

A momentumos EP-képviselő árajánlatot kér a szabolcsi luxuskúria tulajdonosától.

Forrás: Esküvő Classic

Lapunk is beszámolt arról, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biri községben luxuskúriát épített a fideszes polgármester uniós támogatásból. A Momentum az Európai Bizottsághoz fordul az ügyben, a biri kúriára ugyanis ifjúsági szálláshely címén vették fel a támogatást, azonban nem ifjúsági táboroknak megfelelően kivitelezték az épületet és a telket. A Le Til névre hallgató kúriában luxus partikat, esküvőket rendeznek a csupán 1500 fő lakosú településen. 

Cseh Katalin Facebook-posztban közölte, hogy levelet írt Biri fideszes polgármesterének, Szálku Istvánnak, amelyben árajánlatot kér egy rendezvény lebonyolítására.

Tervei szerint ez a rendezvény “vagy az uniós források hatékony, korrupciótól mentes elköltésével foglalkozna, vagy a hátrányos helyzetű csoportok felzárkóztatási lehetőségeit helyezné a fókuszba”. Továbbá azt írja:

"Számomra egyértelmű, hogy az EU-s pénzeket nem értelmetlen luxuskpalotákra kell elszórni, azokat szigorú szabályok és nyomon követés mellett azokhoz kell eljuttatnunk, akiknek a legnagyobb szükségük van rá." (168ora.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s