h i r d e t é s

Csak beoltott férfiakkal hajlandó ágyba bújni Cicciolina

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Csak beoltott férfiakkal hajlandó ágyba bújni Cicciolina

2021. május 05. - 09:41

 

Szerinte sokan ezen nevetni fognak, ahogy én is. Pedig ő halálosan komolyan gondolja.

Cicciolina - Forrás: Cicciolina Facebook oldala

Cicciolina a Borsnak adott interjút a szerelmi életéről, a korábbi felnőttfilmes elmondta, sokan udvarolnak neki, de oltási igazolványok hiányában elzavarja a jelentkezőket.

"Még most is azt látom, hogy az utcán messze elkerülik egymást az emberek. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy lehet így szerelmeskedni, vagy csókolózni, ha a maszkot nem vehetjük le és távolságot tartani kell."

Egy milánói férfi próbálkozott nála, egy hotelbe is meghívta: "Van egy nagyon aranyos milánói fiú, de a kora miatt egyáltalán nem hozzám való. Régóta tetszek neki, még a könyvemet is megvásárolta, hogy közelebb kerüljön hozzám. A találkozás miatt eljött Rómába, együtt ebédeltünk, azóta is folyamatosan hív telefonon, és azt szeretné, ha én is meglátogatnám őt személyesen. Biztosan el akar csábítani! Meghívott egy hotelba, ahol maximális kényeztetésben lett volna részem, de én kikosaraztam. Ő magától ajánlotta fel, hogy hoz nekem egy negatív tesztet is, ha ez szükséges ahhoz, hogy megadjam neki magam. Nem buta férfi, de visszakérdeztem, hogy a Covid- vagy az AIDS-tesztre gondol. Az elmúlt egy évben az utóbbi csaknem feledésbe merült. Biztosan sokaknak vicces, pedig picit sem az, de én ágyba nem bújok negatív teszt vagy oltást igazoló dokumentum nélkül." (24.hu)

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s