h i r d e t é s

Cápatámadástól mentettek meg egy kisfiút - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Cápatámadástól mentettek meg egy kisfiút - VIDEÓ

2020. július 22. - 15:31

 

Egy szolgálaton kívüli rendőr lélekjelenlétének köszönhetően elkerülték a tragédiát a floridai Cocoa Beach-en.

Forrás: Cocoa Beach Police & Fire / Facebook

Adrian Kosicki rendőrtiszt éppen a floridai Cocoa Beach partjain sétált feleségével csütörtökön, amikor egy cápára lettek figyelmesek a sekélyebb vizekben.

A ragadozó éppen a vízben játszó kisfiúhoz közelített, Adrian viszont azonnal észlelte a veszélyt, és a gyerek segítségére sietett, akit sikeresen kihúzott a tengerből. A srác egy kisebb szörfdeszkán hasalt, a hős rendőr pedig szinte egyből reagált, amint észrevette a cápát a gyerektől alig fél méterre.

Cocoa Beach-i Rendőrség által közzétett videón tökéletesen látszik a vízi szörnyeteg hatalmas uszonya, valamint a háttérben tökéletesen hallható, ahogyan a fiút próbálják buzdítani arra, hogy minél hamarabb a partra érjen. Adrian a kezénél fogva szinte kirántotta a gyermeket a cápa karmai közül, végül mindketten biztonságosan a szárazföldre feküdtek, a fiúnak még volt ideje a deszkáját is a partra húzni.
A helyi rendőrkapitányság rendkívül büszke Adrianra, akiről a következőket írták a Facebookon:

"Nem vagyunk tengerbiológusok, és a cápák különböző fajait sem tudjuk megkülönböztetni, nem beszélve arról, milyen táplálkozási szokásaik vannak, illetve mennyire veszélyesek a fürdőzőkre. Mi csak a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani – megvédeni a lakosságot a veszélytől."

"Adriannak hála soha sem fogjuk megtudni, mik lehettek a cápa eredeti szándékai, a kissrácnak pedig egész életére lesz egy fantasztikus sztorija, amit elmesélhet másoknak. Szép munka volt!" (liner.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s