h i r d e t é s

Brutális gyilkosság történt Budapesten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Brutális gyilkosság történt Budapesten

2020. október 27. - 06:46

 

Emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség az ellen a 38 éves férfi ellen, aki egy parkoló autóban végzett a saját nagyapjával Budapesten – számolt be róla az ATV.

Forrás: MTI

A vádirat szerint az eset még 2018-ban kezdődött, amikor is a 38 éves vádlott és a nagyapja között féltékenységből adódóan konfliktus alakult ki, ugyanis a vádlott úgy vélte, a nagyapja közeledni próbált az ő élettársához.

A tényállás szerint 2019. január környékére már stabilizálódni látszott a kettejük viszonya, ugyanis rendszeresen elkezdtek találkozni egymással. 2019. február 16-án azonban minden megváltozott, ugyanis ekkor brutálisan véget vetett nagyapja életének.

Az eset a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján található egyik meg nem nevezett áruház parkolójában történt, ahol a férfi az autóban, minden előzmény nélkül, egy éles tárggyal egyszerűen elvágta a nagyapja torkát, aki még a helyszínen életét vesztette.

A gyilkosságot követően a férfi elmenekült a tetthelyről, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság bevetési egysége Esztergomban fogta el, egy hajtóvadászatot követően. A Fővárosi Főügyészség ugyanakkor közleményben tudatta, hogy az elkövetéskor a férfi tudatzavarban szenvedhetett. A törvényszék 2020 november végére tűzött ki tárgyalást az ügyben. (liner.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s