h i r d e t é s

Bróker Marcsinak csak száma van, a nevét nem ejtik ki

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bróker Marcsinak csak száma van, a nevét nem ejtik ki

2017. február 12. - 19:28

 

A nyomozás érdekei miatt nem vitték még börtönbe, helyette sokkal szigorúbb körülmények között, rendőrségi fogdán tartják - írja a Ripost.

Fotó: MTI

Már két hónapja nem hallhatta nevét sem, nyilvántartási számán szólítják.

Bróker Marcsi, azaz D. Sándorné számára már csak szép emlék a belizi üdülőparadicsom, ahonnan december 13-án szállították haza a magyar hatóságok. A 62 éves nő ellen már 2016 április óta nemzetközi elfogatóparancs volt, miután az általa alapított „piramisjátékban” 793 károsultat és 20 milliárd tartozást hagyott maga mögötta Kun-Mediátorügyvezető igazgatójaként.

A szökés veszélye miatt Bróker Marcsit a hazaszállítást követően december 16-án előzetes letartóztatásba helyezték, de meglepő módon

nem szállították át büntetés-végrehajtási intézetbe, hanem azóta is a törökszentmiklósi fogdán őrzik!

Hatalmas a változás a belizi üdülőparadicsomhoz képest… Bróker Marcsinak naponta legfeljebb 10 perce jut zuhanyzásra, az őrök nem szólíthatják a nevén, csak nyilvántartási számán, a rendőrségi fogdákban pedig csak egy óra séta van naponta. Fogdán általában csak a 72 órás őrizeteseket szokták tartani, de mint azt a Ripost megtudta, Marcsi fogdai őrzésére a jelenleg is tartó nyomozás miatt van szükség, rendkívül gyakran viszik ugyanis kihallgatásokra.

A törvény ezt a megoldást lehetővé teszi kétszer 30 napra. Ez azonban azt is jelenti, hogy a 60 nap elteltével, azaz jövő héten büntetés-végrehajtási intézetbe szállítják a nőt.


 

Kommentek

h i r d e t é s