h i r d e t é s

BotRányos volt a kecskeméti Konzultációs Kampány előadás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

BotRányos volt a kecskeméti Konzultációs Kampány előadás

2017. május 11. - 15:09

 

Nemzeti Konzultációs leveleket égettek, Szijjártó Péter előadó távolmaradás miatt a Quaestor-károsultak

Fotó: Faser Gl / Facebook

A Fidesz Május 10-én estére Kecskemétre meghirdetett Konzultációs Fórumára Szijjártó Péter előadóval szerettünk volna konzultálni a Quaestorból ellopott pénzünk visszaszerzésével kapcsolatban. Az épület bejáratánál fogadjuk transzparensekkel és utána az előadáson kérdezünk, hogyan csinálta a " külügy", hogy a felügyeleti vizsgálat napján (a bedőlés napján) megkapta a Quaestorban fialtatott közpénzt, károsultaknak a bedőlés előtt egy héttel már nem adták oda? Hol van a pénzünk 2 és fél éve? És mikor adják vissza azt? Milyen" üzletelés" folyt/folyik a károsultak pénzén vásárolt Duna City telek körül, és az Olimpia pályázat visszavonása után miért nem adják vissza? Szijjártó Péter mit gondol arról, hogy ő is Borkai Zsolt (leváltott MOB elnök) sorsára juthat a Quaestor botrány miatt?


Forrás: Faser Gl / Facebook

A délelőtti rendőrséggel történ egyeztetés után nem sokkal szárnyra kapott a hír, hogy Szijjártó Péter még sem "ér rá" Mikola István fogja helyettesíteni (Fidesz.hu -on egy héttel előre közlik az országjárás helyszíneit, előadóit, időpontjait, melyen előadóként Szijjártó Péter van feltüntetve). Napokon keresztül a kecskemétieket telefonon dr.Salacz László országgyűlési képviselő nevében egy robot hang Szijjártó Péter előadó nevével toborozta. Kecskeméten és környékén a csapból is az állítsuk meg Brüsszelt konzultációs előadás kampánya folyt Szijjártó nevével.


Forrás: Faser Gl / Facebook

Az eseményre dr. Szabó László jött el helyette előadónak, aki egy oldalajtón rendőrök segítségével surrant be. Több károsult közülünk hangot adott csalódottságának: " Tarsoly Csaba bandavezér Szijjártó a barátja.." kiabálták, voltak akik szimbolikusan elégették a kapott konzultációs leveleiket.

A demonstárció után az előadásra is bementünk. Belénk folytották a szót és minden olyan kérdezőbe aki nem brüsszelt hibáztató vagy brüsszel leváltásáról kérdezett. Ez elhangozhatott: "hogyan lehet elérni, hogy Magyarország váltsa le azokat a Brüsszeli képviselőket akik Magyarország ellen vannak?"


 

h i r d e t é s