h i r d e t é s

Borongós idő lesz, de legalább nem lesz hideg

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Borongós idő lesz, de legalább nem lesz hideg

2020. október 25. - 05:53

 

A következő napokban is marad az átlagosnál pár fokkal melegebb idő, de helyenként tartósan ködös tájak is előfordulnak. Nagy csapadékra nem kell készülni, markáns hatások nem érvényesülnek.

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, párás lesz a levegő, csak délután szakadozik fel a felhőzet a Nyugat-Dunántúlon.

A ködfoltok a Kisalföldön várhatóan csak lassan ritkulnak. Délelőtt az Észak-Dunántúlt kivéve még sokfelé várható eső, amely később kelet felé szorul vissza, eközben intenzitása fokozatosan gyengül. Estére a legtöbb helyen meg is szűnik a csapadék. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között várható. Késő estére 8 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn délelőtt napos és felhős időszakok váltakoznak, egy-egy zápor előfordulhat.  Délután folytatódik a változóan felhős idő, de csak kis eséllyel lehet zápor. Megerősödik a délnyugati szél. 15, 20 fok között tetőzik a hőmérséklet.

idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s