fbpx Betanított munkát csak munkaerő-kölcsönzőtől vállaljunk | CIVILHETES

h i r d e t é s

Betanított munkát csak munkaerő-kölcsönzőtől vállaljunk

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Betanított munkát csak munkaerő-kölcsönzőtől vállaljunk

2021. szeptember 24. - 08:58

 

Mindannyiunk életében elérkezik az idő, amikor álláskeresésre kerül a sor. Ha munkát szeretnénk vállalni, a legtöbb esetben jobb magunkat a profikra bízni, és felkeresni egy munkaerő-kölcsönző céget. Rengeteg időt és energiát spórolhatunk magunknak az ideális állás megtalálásával, ha szakértő kezek között vagyunk. 

Forrás: whc.hu

A munkaerő-kölcsönző előnyei

Álláskeresőként mindenképpen előnyös, ha munkaerő-kölcsönző által vállalunk új állást. Az ilyen cégek folyamatosan kapcsolatot tartanak velünk, figyelembe veszik az igényeinket, és meghallgatják panaszainkat. Bármilyen kérdés, probléma esetén felvehetjük velük a kapcsolatot, és az ügyintézésben is segítenek. A munkáltató cég HR osztályának ilyen esetekre jellemzően nincs elegendő kapacitása.

Betanított munkák a stabil jövedelemért

A növekvő népesség megköveteli az egyre növekvő termék-előállítást. Ha biztos munkahelyet szeretnénk, akkor a betanított munka lehet számunkra a legmegfelelőbb választás. A WHC-nél elérhető munkák között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Mit is takarnak pontosan ezek az állások? Milyen feladatokat kell ellátni?

Az egyik legelterjedtebb betanított munka az operátori pozíció. Ebben a beosztásban általában egy automatizált gépsort kell kiszolgálni, legtöbb esetben alapanyag behelyezése vagy a késztermék kivétele a feladat. A kategórián belül kipróbálhatjuk magunkat a különböző áru-összekészítő és -csomagoló munkakörökben. Ha ezt választjuk, akkor a feladataink közé tartozik majd az áru átvétele, csomagolása, összekészítése, illetve a fuvardokumentumok számlákkal való egyeztetése.

Raktári és takarítói munkákból sincs hiány

A takarítói állások rendkívül közkedveltek, hiszen rövid betanulást követően elvégezhető a feladat, és a legtöbb tisztítószert otthoni felhasználásból már jól ismerjük. Általános tevékenység az üzemi területek takarítása, tisztán tartása, az udvar rendezése. A raktári kisegítés is kedvelt munkakör a munkaerő-kölcsönzőknél, mivel jól körülhatárolható a feladat. Az alkatrészeket, termékeket megadott lista alapján kell fogadni és elpakolni vagy összekészíteni kiszállításra. A cikkszámok segítségével a hibázási lehetőség sem nagy, és mindig pontos utasításokat kapunk a feladat elvégzéséhez. A munkaidő a legtöbb esetben a szokásos munkarendben történik és hosszú távon elérhető.

Ilyen munkaköröknél előny, ha szeretjük a tiszta és rendezett környezetet. A cégek gyakran választanak a feladatokra diákokat vagy nyugdíjasokat. A munkaerő-kölcsönzők is erőszeretettel várják az ilyen ajánlatokat, hiszen jelentős munkavállalói állományt tudnak nyújtani. Ezek az egyszerű, de annál szükségesebb munkakörök nem igényelnek különösebb szakmai tudást és tapasztalatot, ezért közkedveltek a munkavállalói körökben.


 

Kommentek

h i r d e t é s