h i r d e t é s

Beszállt a diákmunkaüzletbe a MÁV

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Beszállt a diákmunkaüzletbe a MÁV

2016. február 18. - 13:18
0 komment

 

Közösen toboroz diákmunkásokat a MÁV-START és a Fürge Diák Iskolaszövetkezet. A fiatalok jelentkezését több pozícióra várják.

Fotó: Europress / Napi.hu

A vasúttársaság bejelentése szerint állomási segítő (hostess, ügyfélirányító), állomási általános információs-, irodai adminisztrációs munkatárs-, kerékpáros segítő (állomáson, vonaton), információs, hangosbemondó munkatárs (kijelölt ic-vonatokon) pozíciókban keresnek diákokat - írja a napi.hu.

A diákokat felkészítést követően napi 8-12 órában foglalkoztatják, személyes kompetenciaként határozott fellépést, konfliktuskezelést, jó kommunikációs készséget várnak el tőlük, illetve bizonyos munkakörök esetén betöltött 18. életévet és idegennyelv-ismeretet is.

A meghirdetett diákmunkákra a jelentkezés folyamatos. A Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül történő foglalkoztatáshoz előzetes regisztráció szükséges.

Mire számíthat a fiatal?

A MÁV leírása szerint az állomási segítő jellemzően általános utazási információkat ad, promóciós anyagokat oszt, segít a jegykiadó automaták használatában, eligazítja az ügyfeleket a pénztáraknál és a peronokon. Az állomási általános információs főként a vasúti utazásról ad tájékoztatást.

Az irodai adminisztrációs munkatárs egyebek között iratokat kezel, adatokat rögzít. A kerékpáros segítő a kerékpárok fel- és lerakodását segíti az állomásokon. Emellett szükség szerint utazási információkkal is szolgál. Az információs, hangosbemondó munkatárs az InterCity járatokon közöl a hangosbemondón keresztül tájékoztató szövegeket.

 

napi.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s