h i r d e t é s

BELFÖLD Kopaszügy: Rogán Antal „miniszter úr” csak vendég volt Csepelen

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

BELFÖLD Kopaszügy: Rogán Antal „miniszter úr” csak vendég volt Csepelen

2017. június 22. - 17:00

 

Dömötör Csaba szerint sem biztonsági szolgálatot, sem testőrt nem alkalmazott „Rogán Antal miniszter úr”, amikor 2017. május 26-án látogatást tett a nemzeti konzultációs országjárás csepeli állomásán; mindössze „vendég volt”, ezért a „szervezési kérdésekre értelemszerűen semmilyen ráhatása nem lehetett”. - írja az mno.hu.

BELFÖLD Kopaszügy: Rogán Antal „miniszter úr” csak vendég volt Csepelen TÁ TÁ 2017. június 22., csütörtök 15:40, frissítve: csütörtök 15:48 K. Konrád "Izom" Rogán Antal mögött a csepeli lakossági fórumon Fotó: Index Forrás: mno.hu

Az államtitkár mindezt Sneider Tamás írásbeli kérdésére válaszolta meg. A jobbikos képviselő arra volt kíváncsi, kinek a megbízásából látták el Rogán Antal személyi védelmét azok a kopasz biztonsági őrök a csepeli fórumon, akik korábban sajtóhírek szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) látókörébe kerültek.

A rendezvényekről készült videofelvételeken látszik, hogy a propagandaminisztert szinte mindenhova kigyúrt, öltönyös kopasz férfiak követik.

A felvételeken látszik az is, hogy a biztonsági őrök annak a Swat Privat Groupnak az emberei, amelynek vezetője K. Konrád; őt a 444.hu cikke szerint „Izom” néven tartja nyilván a titkosszolgálat.

További érdekesség, hogy K. Konrád „Izom” ellen ugyanabban az ügyben nyomozott az NVSZ, mint amelyikben a nemrég a Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó baleset részese, (a szintén kopasz) M. Richárd „Gyurma” ellen. Ő egyébként korábban a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja is volt.

A 444.hu-nak nyilatkozva egyébként a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd már lényegében „elhatárolódott” Rogán Antal helyett „Izom” cégétől.

A portálnak a politikus azt mondta, a „biztonsági embereknek semmi közük” a propagandaminiszterhez.

Csupán azt szerették volna biztosítani – fűzte hozzá Németh –, hogy ne okozzanak „hihetetlen botrányt a Soros által támogatott” pártok.

Példának azt hozta fel, hogy a Momentum Mozgalom vezetői újságírókat látogattak meg az Origóban, vagy hogy Juhász Péter, az Együtt elnöke bevonult Rogán Antal egy korábbi fórumára. „Mi azt szerettük volna, hogy ez a csepeli fórum nyugodt, békés légkörben zajlódjon” – mondta Németh, aki elégedett volt a Swat Privat Group szolgáltatásaival.

Az ügy később az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága elé került, amelynek alelnöke történetesen Németh Szilárd. Ezt követően a kormánypárti Pesti Srácoknak nyilatkozva az ügyet „piaci kofalármának” és „politikai hecckampánynak” nevezte; szerinte „minden a határkerítés, a migránskvóta elutasítása miatt történt”.

mno.hu


 

h i r d e t é s