h i r d e t é s

Beismerte, hogy köztörvényes bűncselekményt követett el Győr polgármestere Horvátországban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Beismerte, hogy köztörvényes bűncselekményt követett el Győr polgármestere Horvátországban

2019. október 08. - 08:47

 

Hát, eljött az első beismerés. Lesz még több is! 

A “bocsánatkérés” egyébént így papírból olvasva, több napos menekülés után nem tűnt túl őszintének. Meg ezek nem is a te szavaid. - írja az ezazordogugyvedje

Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt - Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig - társaiddal együtt - a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező.

Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat.

Nem lennék a hajósok helyében sem, mert a kurválkodásnak helyet biztosítani szintén törvénybe ütközik. Mivel megint mohó voltál, és egy Lagoon 450-es típusú katamaránnál kisebbel nem érted be, ezért könnyű dolguk lesz a horvát zsaruknak megtalálni a jachtot. Abból nem volt sok Dubrovnik környékén tavaly pünkösdkor. Ráadásul a kokain nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni.

Látod, van dokumentáció bőven. Ekkor még büszkék voltak rád a lányok. Most már kevésbé.

Ahogyan a sokkal jobb sorra érdemes családodnak is irtózatosan nehéz lehet legalább ezt a hetet a végéig kibírniuk veled - csak mert ezt parancsolták a "központban".

Tőlük sem számíthatsz sok jóra, mindent tudnak rólad! Nem csak a riói bukta miatt lettél kegyvesztett, hanem azért is, mert túl sokat loptál, és alig hagytál nekik valamit. Eddig is csak megtűrtek, de most, hogy az első büntetőügy már itt lebeg a fejed felett, sok jóra ne számíts tőlük.

Apropó: nem beszéltél arról a beismerő videódban, hogy adsz bármilyen mintát, hogy tudják ellenőrizni, fogyasztottál-e kábítószert az elmúlt időszakban.

Na, de mielőtt elárulnám, miért fontos a történetünk szempontjából a Maldív-szigetek, nézzük csak, hogyan folytatódott a buli másnap (18. éven felüli tartalom - a szerk.) >>

Címkék: 

 

h i r d e t é s