h i r d e t é s

Befurakodottak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Befurakodottak

2021. június 18. - 20:10

 

Ma, péntek reggel fél hétkor a Klubrádióban a portugál meccs szurkolói megnyilvánulásairól elmélkedtek ketten, riporter és riportalany.

A kép illusztráció! - Forrás: shutterstock

Mivel a szpícs legelejét nem hallottam, a vége előtt pedig üvöltve kirohantam a házból (még mindig jobb, mint baltát vágni a drága pénzen beszerzett net-kompatibilis készülékbe), nem tudom, hogy kik voltak. Pedig nem mindegy!

Riporter: mi a véleményed arról, hogy a szurkolók kórusban "buzizták" Ronaldót?
Riportalany: én nem látok abban semmi kivetni valót, hogy haragudtak a magyar válogatottat "elütő" Ronaldóra! Ebbe még a "buzizás" is belefér!

Instállom! Egyáltalán nem érthető, hogy miért kell haragudni arra, aki szétzúzta a magyar pontszerzési reményeket!
1./ Ez a dolga!
2./ Ha valakire neheztelhetnek a "szurkolók", akkor a saját válogatottjukra!
3./ Ha már egyszer ötven éve nem fogják fel, nem veszik tudomásul, hogy ennyire vagyunk képesek, akkor saját magukra! Hogy rendszeresen bedőlnek, mint az ólajtó. Mert ahol mérhető a teljesítmény, ott kevés a süketelés!
4./ Ez is csak játék, nem?

Továbbá föl nem foghatom, miért szalonképes "buzizni" valakit.

Azt sem, hogy a riporter nem reflektált erre (sem).

Végül pedig csendben átsiklottak a "buzizással" és nemzeti nagyharaggal mindenképpen összefüggő és, ha lehet, még súlyosabb atrocitás felett: a magyar "szurkolók" kórusban Sieg Heil-t skandáltak.
Nem először, és nyilván nem utoljára.
Erről szó sem esett.
Ennek a két embernek fogalma sincs arról, hogy valójában mi ment végbe akkor, ott. És valószínüleg arról sem, hogy miért.
Arról pedig végképp nem, hogy ezek nem "szurkolók"! Számukra a meccs csak ürügy, hogy balhézhassanak, hogy kiüvölthessék magukból a szennyes indulataikat.
Melyeket egymagukban nyilván csak súgva fogalmaznak meg. De a falkával együtt ordítani! Tömegben, arctalanul!Az az igazi bátorság!

Legfőképpen egy dolgot nem értek: mit keres e két ember a Klubrádióban?

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s