fbpx Bayer Zsoltra végrehajtót küldtek, így sikerült csak bevasalni Hadházy pénzét | CIVILHETES

h i r d e t é s

Bayer Zsoltra végrehajtót küldtek, így sikerült csak bevasalni Hadházy pénzét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bayer Zsoltra végrehajtót küldtek, így sikerült csak bevasalni Hadházy pénzét

2021. június 21. - 14:43

 

Nem igazán szeretett volna fizetni a Fidesz verbális ökle, de végül nem tehetett mást.

Bayer Zsolt - Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

"A végrehajtó végül bevasalta Bayer Zsolton azt a 300 ezer forintomat, amit az ellene indított perben ítélt meg a bíróság" - közölte hétfő reggeli Facebook-posztjában Hadházy Ákos.

A független országgyűlési képviselő emlékeztetett: ez volt az a büntetés, amit "a polgári konzervatív okos ember" nagyon nem akart kifizetni, amire mindenféle "történeteket" talált ki. 

"Nos, ennek a szórakozásnak vetett most véget a végrehajtó, aki a költségekkel együtt 379 ezer forintot hajtott be Bayertől."

A politikus jelezte, az igazi cél nem maga az összeg beszedése volt, hanem az, hogy "ez az ember" legalább egyszer az életben érezze azt, milyen az, ha a dolgoknak következménye van. Hozzátette, tisztában van vele, Bayert nem vágja földhöz ez a summa, tekintve, hogy épp most fogadtak el a "gazdái" egy olyan törvényt, ami alapján potom pénzért megvásárolhatja a Várban potom pénzért bérelt lakását.

Hadházy Ákos szerint a történtek egyik tanúsága az, hogy a fideszesek előbb-utóbb felelni fognak a tetteikért. "A másik üzenetem pedig: az emberek gátlástalan hergelése még annál a gigantikus lopás sorozatnál is nagyobb bűn, amit el akarnak vele rejteni".

A politikus azt követően nyert személyiségi jogi pert, hogy Bayer Zsolt a következőket írta róla: „HADHÁZY G..I, SZÉL DETTI NYELI”. 

A megítélt 300 ezer forintot a trágárságot közbeszéddé emelő publicista nem fizette meg, ezért az országgyűlési képviselő végrehajtást indított ellene. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa jelezte, ötforintosokban kívánja teljesíteni az ítéletet, amihez követőit hívta segítségül. (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s

Kommentek