h i r d e t é s

Bayer Zsolt üzent a pedofiltörvény ellen tiltakozóknak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Bayer Zsolt üzent a pedofiltörvény ellen tiltakozóknak

2021. június 16. - 17:42

 

A Fidesz verbális keretlegényének nem igazán tetszettek a hétfői, Kossuth téri tüntetés egyes transzparensei.

"Nézegessen »európai magyarokat«..." - ezzel a felütéssel tett közzé egy bejegyzést blogján a szabadszájú véleményvezér. Bayer Zsolt azokon a feliratokon háborodott fel, amelyeket a hétfői demonstráción kapott lencsevégre a Mandiner munkatársa. 

"Aztán ez a sok f.sz meg p...a hazamegy, és picsog, hogy mi milyen csúnyán beszélünk és semmibe vesszük az emberi méltóságukat. A k...a anyját mindegyiknek" - zárta rövid, de annál velősebb megállapítását a Fidesz ötös számú párt tagkönyvének tulajdonosa. Az nem derül ki a trágár szavakkal teletűzdelt szitkozódásból, hogy az összes tüntetőről ezt gondolja, vagy csak azokról, akik ezeket a transzparenseket tartották.

Bayer Zsolt egyébként a blogján nem csak a tüntetőkről emlékezett meg, a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András is megkapta tőle a magáét. Neki az volt a bűne, hogy tegnap a helyszínen szurkolt a magyar futball-válogatottnak. 

"Képmutató, aljas gazember. Sz.rjankó. Vagyis momentumos" - írta tömör egyszerűséggel. 

Bayernek a héten egyébként aligha csitulnak majd az indulatai, ugyanis a Fidesz homofób és kirekesztő törvénye ellen szerda estére újabb tüntetés szerveződik a Kossuth térre. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s