h i r d e t é s

Azt nem tudni, hogy hiszi vagy csak mondja Varga Judit, hogy Brüsszel magtámadta Magyarországot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Azt nem tudni, hogy hiszi vagy csak mondja Varga Judit, hogy Brüsszel magtámadta Magyarországot

2021. július 29. - 07:00

Az igazságügyi miniszter magasabb fokozatra kapcsolta a harcias-hazafias retorikát

Nyilván "magabiztos üzletasszony" jelmezbe bújuk az, akit éppen megtámadnak... - Forrás: Varga Judit Facebook oldala

Lássunk tisztán gyermekvédelem ügyében – ezzel kezdi bejegyzését Varga Judit. Aki szerint Brüsszel megtámadta Magyarországot. Nem először és valószínűleg nem is utoljára.

Szerinte 2015-ben azért támadtak minket, mert megvédtük a határokat, most azért indítottak offenzívát mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert nem szeretnénk meghonosítani Magyarországon azt, ami Nyugaton már általános.

A gőzhenger kötelezettségszegési eljárás, jogállamisági jelentés, politikai fenyegetések és forrásokkal való zsarolás képében indult újra.

- írja.

A miniszter szerint az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós alapdokumentum szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeink számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek és nemátalakító kezeléseket tegyenek elérhetővé!
Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeinknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be és a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg!

- nyomatékosította.

Varga azt is elmondta, hogy valamennyi szülő a legjobbat akarja gyermekének, megvédve őket mindennemű veszélytől.

Azt persze Brüsszel és a baloldali buborék nem érti meg, hiszen nekik csak az a fontos, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ők fütyülnek

- emelte ki.

Van számukra egy rossz hírem: ebből a kottából mi nem játszunk

- zárta gondolatait.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s