h i r d e t é s

Az utasokat elvitte a Kanári-szigetekre a Ryanair, a csomagok viszont Budapesten maradtak

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az utasokat elvitte a Kanári-szigetekre a Ryanair, a csomagok viszont Budapesten maradtak

2018. július 16. - 12:12

 

Legkorábban szerdán kaphatják meg őket. - írja a 24.hu.

Illusztráció: flickr.com Fotó: Mark Smith

70-80 utas maradt csomagok nélkül a Kanári-szigeteken, miután a Ryanair vasárnapi Budapest-Las Palmas járatával a csomagok nagy része nem érkezett meg,  

közölte az Index.

A Blikknek egy utas azt mondta, hogy 200 ember csomagja keveredett el, a lap információi szerint pedig már a budapesti reptéren is gondok voltak, órákig tartott a csomagfeladás, az emberek kígyózó sorban álltak, hogy feladhassák a poggyászaikat. A Blikk úgy tudja, a csomagokat szállító futószalag hibásodott meg.

A gép végül egyórás késéssel szállt fel, majd a Las Palmas-i repülőtéren közölték az utasokkal, hogy a feladott csomagok Budapesten maradtak, mivel a pilóta egy óránál tovább nem várt arra, hogy a földi kiszolgáló személyzet megérkezzen a csomagokkal.

Egy utas elmondása szerint

egyből a Ryanair ügyintézőjéhez küldtek mindenkit, legalább 80 embert, a többieket egy másik ablakhoz, hogy jegyzőkönyvben tehessenek panaszt, amiért nem érkezett meg a csomagjuk.

Itt is több órát kellett sorban állni, mire felvették az adatainkat, ráadásul megnyugtató hírekkel sem tudtak szolgálni.

Azt a tájékoztatást adták, hogy legkorábban szerdán kaphatjuk meg a holmijainkat.

A Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Indexnek megerősítette, hogy maradtak csomagok Budapesten, részleteket azonban nem árulhatott el.

24.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s