h i r d e t é s

Az OTP Bank tovább ösztönzi a digitális szolgáltatások használatát

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Az OTP Bank tovább ösztönzi a digitális szolgáltatások használatát

2020. április 05. - 19:04

 

Az OTP Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását és mindent megtesz a kockázatok csökkentése, a járvány tovább terjedésének megfékezése érdekében. Felelős szolgáltatóként kedvezményekkel és fejlesztésekkel is segíti, hogy az ügyfelek otthonról még könnyebben tudják intézni mindennapi pénzügyeiket.

A kép illusztráció! - Forrás: MTI

Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján nagymértékben megnőtt az online fizetési megoldások használata. Az OTP Bank több szolgáltatás esetében módosított az igénybevétel feltételein, hogy ilyen formában is tovább ösztönözze ügyfeleit a digitális csatornák használatára.

„A saját eszközeinkkel megteszünk mindent annak érdekében, hogy ügyfeleink és kollégáink egészségét is megóvjuk. Az elmúlt hetekben számos intézkedést hoztunk, amely ezt a célt szolgálja. Most olyan kedvezményeket tettünk elérhetővé, amelyek megkönnyítik a korszerű, digitális szolgáltatások használatát. Ezek segítségével otthonról, a nap 24 órájában intézhetők a pénzügyek, anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk a lakásunkból. Bízunk benne, hogy ezekkel segítséget tudunk nyújtani több millió ügyfelünk számára és kicsit könnyebbé tehetjük mindennapjaikat” - mondta Takács Domokos, az OTP Bank igazgatója.

Az OTP Bank intézkedései:

  • Jövedelem kiesés esetén is kedvezményes számlavezetés: azoknak az OTP-s lakossági ügyfeleknek, akiknek a korona vírus miatt kialakult rendkívüli helyzetben nem érkezik jövedelem a számlájukra és ezzel elvesztenék az ezért járó számlás és kártyás kedvezményeket (pl. kedvezményes számlavezetési díj), az OTP Bank automatikusan biztosítja a kedvezőbb díjszabást, ha januárban és/vagy februárban teljesültek a kedvezményes számlavezetés feltételei.
  • Online utalásokkal kapcsolatos kedvezmények:
  • az OTP Bank június végéig elengedi a moduláris felépítésű BÁZIS és SMART számlacsomaggal rendelkező ügyfelei számára az online utalási számlacsomag elemek havidíját, így 100.000/250.000 Ft összegű díjmentes, elektronikus utalást biztosít számukra;
  • az egyéb, lakossági forint számlacsomagokkal rendelkező ügyfelek számára 100.000 forint összeghatárig biztosít díjmentes elektronikus utalást a bank 3 hónapon keresztül, ha a kedvezményt április 6. és 20. között igényli az ügyfél az internetbankban.
  • Mobilfizetéssel kapcsolatos kedvezmények: az OTP Bank a Simple alkalmazásán keresztül díjmentesen biztosítja a Simple prepaid kártyák segítségével az érintéses mobilfizetés lehetőségét azoknak, akiknek a saját bankjuk esetleg nem biztosít mobilfizetési lehetőséget. A mobilfizetés használatával tovább csökkenthető a fertőzés terjedésének esélye.
  • Betéti kártyás fizetéssel kapcsolatos limitek díjmentes módosítása az internetbankban és a mobilalkalmazásban: azoknak az ügyfeleknek, akik csak most ismerkednek az online vásárlással, kényelmes megoldást kínál a bank a betéti kártyás vásárlási limitek azonnali módosítására.
  • A SZÉP-kártyák felhasználási lehetőségei az elmúlt hetekben beszűkültek, ezért a 2 év után is a számlán lévő állományokra felszámítható havi 3%-os díjat most elengedik az OTP SZÉP kártyabirtokosok számára. Az intézkedésnek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a lejáró egyenlegek esetleg felhasználatlanok maradnak.

A kedvezményeket egyelőre 3 hónapos időtartamra hirdeti meg az OTP Bank, majd a hazai járványügyi helyzet, valamint az ügyfélreakciók begyűjtését követően döntenek az időszak felülvizsgálatáról. 


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s