h i r d e t é s

Az LG fejlett hűtőtechnológiáját alkalmazzák majd a GE Appliances készülékei

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az LG fejlett hűtőtechnológiáját alkalmazzák majd a GE Appliances készülékei

2019. július 03. - 11:35

 

A dél-koreai vállalat licencmegállapodást kötött a Haier tulajdonában lévő társasággal.

Az LG Electronics (LG) átadja a hűtőajtóba épített jégkészítő technológiájának szabadalmazott licencét a GE Appliances által forgalmazott hűtőszekrényekben történő felhasználásra. A GE Appliances-t 2016-ban a Haier vásárolta fel, az LG-vel kötött megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A licencmegállapodás, amely több hónapon át zajló egyeztetéseket követően jött létre, kiválóan demonstrálja egyrészt az LG szabadalmazott megoldásokból álló portfóliójának értékét — amelynek része a több mint 400, a hűtőajtóba épített jégkészítő technológiához kapcsolódó szabadalom —, másrészt a vállalat által a háztartási gépek piacán betöltött vezető szerepet.

Az LG hűtőajtóba épített jégkészítő technológiája lehetővé teszi a karcsú és elegáns dizájn megalkotását, amelynek alkalmazásával maximalizálható a hűtő belső, hasznos tere. Ez azt jelenti, hogy a szóban forgó technológia kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos, hűtőbe épített jégkészítő berendezés, így a hűtőszekrényben több hely marad az ételek, italok számára.

„A hűtőajtóba épített jégkészítő berendezéshez hasonló innovatív technológiák kifejlesztésére az a célkitűzésünk ösztönöz bennünket, hogy még kényelmesebb és még használhatóbb készülékeket alkossunk vásárlóink számára” — mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. 


 

Kommentek

h i r d e t é s