h i r d e t é s

Az Ivan & The Parazol tagjai megőszültek az új lemez készítése közben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Az Ivan & The Parazol tagjai megőszültek az új lemez készítése közben

2018. november 08. - 18:16

A magyar rockzene fiatal sikercsapata fontos üzenetre hívja fel rajongói figyelmét.

A klasszikus rockzenét a kortárs trendekkel vegyítő, dinamikus, szabad stílusú zenekar májusban jön ki új albummal. A lemez megvalósítására rengeteg energiát áldozott a banda, hogy a legjobbat hozza ki a produkcióból. Amerikában, Los Angelesben vették fel az anyagot ugyanabban a stúdióban, ahol Michael Jackson anno felénekelte a Thrillert. 

Az énekes-dalszerző, Vitáris Iván a következőket mondta el az új album kapcsán:

Az Exotic Post Traumatic lemezzel vált a zenekar nagykorúvá úgy, hogy közben nem vesztette el azokat az előnyöket és jó tulajdonságokat, amiket a gyermekkor adott. Ez a lemez hangzásában és a dalok tekintetében is szerintem abszolút egy új szintet képvisel. Ha az első két lemez azért volt, hogy az ott kialakított koncepciót a harmadik nagylemeznél tökéletesítsük, akkor ez most valami teljesen új világ.

A májusi lemezbemutató koncertre már most lehet jegyet szerezni, sőt, a szerencsések egy november 7. és 14. között zajló játék keretén belül nyerhetnek is páros belépőket az évek óta várt eseményre.

Novemberben ugyanis egy izgalmas projektbe szállt be a zenekar. A harmincas éveikhez közeledő zenekari tagokat az idén 30 éves Groupama Biztosító arra kérte, hogy rajongóik számára mutassák be a nyugdíjas évekre való felkészülés fontosságát. 

A zenekar örömmel vállalta a feladatot, és bevállalt egy fotózást is annak érdekében, hogy a profi utómunkálatoknak köszönhetően idősebb arcukat is megmutathassák. Az elkészült képeken így 30 évvel későbbi arcvonásaikkal jelennek meg, amivel nagyon szemléletesen ráirányítják a figyelmet az idő múlására, és egyben a jövőről való gondoskodás jelentőségére is.  

Az együttes tagjai egy videóban eljátszanak azzal a gondolattal is, hogy ők hol tartanak majd 30 év múlva, milyen lesz a közönségük akkor, ami szintén gondolatébresztő lehet mások számára is. 

A kampányhoz kapcsolódó nyereményjáték a Groupama Biztosító facebook oldalán érhető el.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s