h i r d e t é s

Autólopásért hallgatták ki a rendőrök, de arra nem számítottak, hogy a rendőrautót is ellopja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Autólopásért hallgatták ki a rendőrök, de arra nem számítottak, hogy a rendőrautót is ellopja

2019. december 28. - 07:22

A férfi ezzel pályázhatna az év román tolvaja címre.

A kép illusztráció! - Forrás: foter.ro

Elég erős decembert tudhat maga mögött az a Mehedinţi megyei férfi, aki rövid időn belül két rendhagyó lopást is végrehajtott.

Történt, hogy az illető egy manele énekes testőrének hazudta magát, így ellopott egy autót Mehedinţi megye székhelyén, Szörényváron (Drobeta Turnu Severin), amivel eljutott az Olt megyei Balş városába. Csakhogy időközben kifogyott a benzin, mire elkezdte az autót tolni. Erre felfigyeltek a rendőrök is, az igazoltatáskor persze kiderült, hogy nem a saját tulajdonát tolja fényes nappal az utcán a 49 éves férfi, és még csak nem is testőr.

A történet folytatásában, hősünket karácsony első napján hallgatták ki Vânju Mare nevű település rendőrőrsén (hogy miért pont karácsony este és miért pont ott, az nem derül ki - a szerk.). Cigiszünetet kért a rendőröktől, és amikor látta, hogy a rendőrség udvarán ott áll a rendőrautó, benne a slusszkulccsal, nem bírta ki, hogy ne lopja el a járművet. A rendőrök a nyomába eredtek, kétszáz méteren belül el is kapták. Ezúttal nemcsak ellene, hanem a rendőrök ellen is eljárás indult, igaz, ők valószínűleg könnyebben megússzák. (foter.ro)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s