h i r d e t é s

Átadták a strandot Kunszentmártonban, csak éppen fürödni tilos

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Átadták a strandot Kunszentmártonban, csak éppen fürödni tilos

2021. július 23. - 15:19

Erre a “strandra” elköltöttek (alsó hangon) 56 millió forintot , majd át is adta a kunszentmártoni polgármester - csak éppen tilos fürödni - írja Hadházy Ákos

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

Hadházy Ákos Facebook-oldalán tett közzé fotókat arról, milyen állapotokat talált a szabadstrandon Kunszentmártonban. Az május végére elkészült. Ezt akkor tényként rögzítette a megyei lap, amelynek cikkét a független képviselő csatolta bejegyzéséhez.


Forrás. Hadházy Ákos Facebook oldala

A képeken el van rejtve (de nagyon): egy strandfoci- és egy strandröplabda pálya, két konténer (wc és büfé), napozók, padok, asztalok, árnyékot adó beülők és egy felfújható csúszda is, legalábbis a projekt leírása szerint… A strandröplabda pálya úgy-ahogy elkészült, csak benőtte a gaz. A focipálya viszont csak annyi, hogy az évtizedek óta ott levő két kaput kicsit odébb tették.


Forrás. Hadházy Ákos Facebook oldala

A független képviselő idézte a projekt leírását, illetve a helyieket is, akik azt mondták, valóban végeztek földmunkát, volt is valamennyi homok, csak elvitte az ár. Most ez van.


Forrás. Hadházy Ákos Facebook oldala

Fürödni egyébként azért tilos, mert egy rendelet szerint folyóvizek városi szakaszán csak kiépített strandon, üzemeltetővel rendelkező helyen szabad fürdeni – tette hozzá a politikus. (24.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky