h i r d e t é s

Alföldi Róbert megunta a magyar helyzetet, elhagyja az országot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Alföldi Róbert megunta a magyar helyzetet, elhagyja az országot

2015. október 23. - 12:17
0 komment

 

A népszerű színész-rendező úgy döntött, hosszabb időre elhagyja az országot. Alföldi elsősorban dolgozni indul külföldre, mert, ahogy mondja, régóta vágyik rá, hogy nyugodtabb környezetben éljen.

Alföldi Róbert még nem töltött ennyidőt távol Magyarországtól - Fotó: Facebook

Évek óta vágyik egy kis nyugalomra Alföldi Róbert, aki most úgy döntött, hogy összepakol, és hosszabb időre elhagyja az országot - írja a Ripost.

Az elismert színész-rendező rendkívül túlhajszolt életet él, pihenésre is alig jut ideje, a naptára már 2017 végéig tele van feladatokkal. Külföldre sem kikapcsolódni, hanem elsősorban dolgozni indul. Számára ugyanis a munka valóságos terápia.

„Október elején megyek el, és május végén jövök vissza.” - jelentette ki Alföldi, aki utazása során Németországba, Koreába és Franciaországba is ellátogat majd.

A népszerű művész már többször tervezte, hogy elhagyja Magyarországot, ezért nemrég a saját bútorait is árulni kezdte a neten.

Hosszú útjának azonban nem magányosan vág neki, imádott kutyája, Panka mindenhova elkíséri gazdiját. Alföldi ugyanis hosszú évek óta képtelen elszakadni a hűséges négylábútól.

„Tizenegy éve mindig mindenütt kikötöm, hogy csak úgy vállalok munkát, ha vihetem magammal” - árulta el a hot!-nak a 48 éves rendező, aki csak nyugodt környezetben tudja élvezni az életet, és most először lesz ilyen sokáig távol a hazájától.

 

ripost.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s