h i r d e t é s

Akár ingyen is lehetne, de Esztergomban fizetni kell érte

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Akár ingyen is lehetne, de Esztergomban fizetni kell érte

2022. március 08. - 05:50

Volt a kormánypártnak egy időszaka, amikor előszeretettel építkeztek ártérre, természetesen Esztergom sem úszhatta meg "szárazon".

Nem tudják helyesen leírni, hogy mire kérnek pénzt... - Fotó: Márkus Péter, Facebook/Esztergom csoport

2013-ban nagy árvíz érte a várost, és a 3 szintes mélygarázst olyan nagy mértékben károsította a természeti csapás, hogy a Duna partjára épített 3 szintes mélygarázsból 2 szint maradt használható. De három szintjével sem számított sikeres beruházásnak, hiszen működésének első hét hónapjában havonta átlagosan csupán 462 ezer forint bevételt termelt. Vélhetően azért maradt a mai napig kihasználatlan, mert rossz helyen van.

Ki a fene akar szatyrokkal megrakodva, akár több száz métert gyalogolni, majd liftezni a csomagokkal, hogy végre bepakolhasson az autójába?

2022. március 7-én újra megnyitott a mélygarázs, amely most éppen a Mol-vezér és a jelenlegi polgármester nagybátyjának, Hernádi Zsolt érdekeltségébe tartozik. A mélygarázst "minden »megkezedett« óra, egésznek számít!" alapon, 250 Ft/óra áron lehet igénybe venni.

Azon most nem akadok le, hogy a kiírás szerint ingyen van, mert Magyarországon minden megkezdett óra után lehet és kell fizetni, hiszen olyan szó, hogy „megkezedett” nincs. A hibás feliratot cserélni fogják és addig is és utána is kell fizetni. Ha 59 percig parkol az ember 250 forintot, ha 61 percig, akkor 500 forintot és így tovább.

A hülyének is megéri, vagy csak annak. Aki parkolási bérletet vásárolt és ezzel sem talál parkolóhelyet, az pedig így járt.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s