h i r d e t é s

Ajándékba vésett emlékek

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Ajándékba vésett emlékek

2022. január 17. - 09:43

Mindenki életében eljön a pillanat, ami különleges. Ez lehet születésnap, ünnepnap vagy egy olyan esemény, eredmény, amire nagyon büszkék vagyunk. De az is igaz, hogy mindenki életében van legalább egy olyan személy, akinek mindig a tökéletes ajándékot szeretnénk adni. Különösen akkor, amikor fontos napról van szó.

Forrás: gravirkiraly.hu

Persze, egy idő után kifogyhatunk az ötletekből. A következő pár sorban szeretnénk most neked megmutatni, hogy milyen egyedi meglepetésekkel rukkolhatsz elő és hogy miért érdemes ezeket választanod!

Mióta ajándékozunk?

Az ajándékozás szokásának története egészen az ókorig nyúlik vissza. Ebben az időben ugyanis Rómában, újévi ajándékokat küldözgettek egymásnak az emberek.

Ez a szokás egyfajta megemlékezésként is felfogható; megemlékezünk a kisded Jézus születéséről, amikor a három “napkeleti” bölcs ajándékokkal köszöntötte őt.

Az ajándékozás megreformálása szintén keresztény eredetű. A XVI. században Luther Márton volt az, aki javaslatot tett arra, hogy ne december 6-án, hanem 24-én lepjék meg egymást az emberek. Szerinte ugyanis úgy kell tekinteni az ajándékra, mint amely magától Krisztustól származik.

Később, a XVII. században a német protestantizmus családi ünneppé tette a karácsonyt, a klasszikus ajándékozás szerepe innentől még jelentősebbé vált.

Az egyedi meglepetés varázsa

Az ajándékozási szokások kultúránként eltérhetnek egymástól, azonban egy valami közös bennük; legfőbb céljuk a kötelékek erősítése, a tisztelet, a szeretet kifejezése.

De mi számít ma már egyedinek?

Ebbe a kategóriába tartoznak a névvel, évszámmal, idézettel, esetleg fotóval ellátott tárgyak. Például egy vihargyújtó és bögre is számos lehetőséget tartogat számunkra. A szeretteinknek pedig kulcstartót és dögcédulát is beszerezhetünk. Ez utóbbi a barátságok megpecsételésére is alkalmas és sokszor a középiskolai évek elengedhetetlen kelléke! Ha pedig a szerelmed szeretnéd kulcsra zárni, akkor az instrukcióid által gravírozott fém lakattal ezt meg is teheted!

Mi a helyzet a bicskával? Egy gravírozott darab nagy örömet okozhat apának, tesónak, unokatesónak és a kedvenc nagybácsinak is.

Amennyiben szorít az idő és nem tudod, hogy mi tévő legyél, akkor itt az ideje meglátogatnod a GravírKirály fém ajándék kínálatát, ahol te magad is inspirálódhatsz!

Ajándékötletek friss diplomásoknak!

A jeles alkalmakra nem állíthatunk be üres kézzel, s ezek a termékek ezen a területen is megállják a helyüket.

Friss diplomás ismerősöd van? Ez esetben egy gravírozott, idézetes flaska vagy termosz is tökéletes elképzelés. Csak egy egyedi idézet vagy ábra kell, ami senki másra nem jellemző, így egyszerre adhatsz hasznos és esztétikus ajándékot! De nem kötelező kizárólag a fém termékek között keresgélned, bármely más kategóriában megtalálhatod, ami igazán illik a megajándékozni kívánt személyhez.

A személyre szabott meglepetéseket senki nem felejti el!


Kommentelne? Kattintson ide!