h i r d e t é s

Ágyi poloskákat ajándékozott a jobbikos politikus Rétvári Bencének

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ágyi poloskákat ajándékozott a jobbikos politikus Rétvári Bencének

2019. november 26. - 10:31

 

Néhány üveg ágyi poloskát kapott Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselőtől az Országgyűlés hétfői ülésnapján. - írja a 168ora.hu.

Fotó: Bencsik János/Facebook

Bencsik az azonnali kérdésében felidézte, hogy a számvevőszék szerint nem átlátható az egészségügyi intézményekben a közpénz felhasználása. Azt mondta, hogy a legrosszabb helyzetben a Jahn Ferenc kórház van, ahol a sürgősségi ellátást is rendszeresen bírálják. A jobbikos politikus fertőzésekről, a nővérszálló rossz állapotáról és ágyi poloskákról beszélt, és hogy mondandóját illusztrálja is, átadott Rétvárinak egy mikuláscsomagot, amelyben a nővérszállón kémcsövekbe összegyűjtött ágyi poloskák voltak.

 Bencsik János jobbikos képviselő mikuláscsomagot ad át azonnali kérdése után Rétvári Bencének, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkárának (háttal, j) az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 25-én. A zacskóban a Jahn Ferenc kórház nővérszállóján kémcsövekbe összegyűjtött ágyi poloskák voltak. MTI/Kovács Attila

Rétvári válaszában arról beszélt, hogy tavaly 120 milliót költöttek a kórház sürgősségi belépési pontjára, amelynek további részei is megújultak. Azt ő sem tagadta, hogy vannak még feladatok, ezért indították el az Egészséges Budapest programot. Beszélt a diagnosztikai berendezések vásárlásáról, és arról is, hogy nővérszálló fejlesztésére is programot indítottak.

Bencsik János később a dél-pesti nővérszálló rossz körülményeit is részletesen leírta a Facebook-oldalán.

168ora.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s