h i r d e t é s

A tökéletes levegőminőség elérése

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A tökéletes levegőminőség elérése

2022. december 06. - 08:13

Az emberek szeretnek közösségi életet élni, ám ez az utóbbi időben gyakran jár együtt azzal a félelemmel, hogy betegek lesznek a levegőben megtalálható vírusok miatt. Ezért előnyben részesítik azokat a helyeket, ahol a biztonságos szórakozás, sportolás, kulturális tevékenység vagy tanulás feltételei biztosítottak.

Forrás: bonair.hu

Hogyan biztosíthatjuk a vírusmentes levegőt?

Egy étteremben, szállodában, fitneszteremben, üzlethelyiségben sok ember tartózkodik egyszerre, ezért érdemes légtisztító berendezéseket üzemeltetni ezeken a helyeken. A levegőtisztító készülékek nagy hatásfokkal szűrik ki a különböző szennyeződéseket, vírusokat, baktériumokat, pollent a levegőből. A BonAir.hu webáruházban légtisztító és levegőfertőtlenítő berendezéseket is rendelhet, amelyek a célnak megfelelően lehetnek légszűrő, levegőmosó, párásító készülékek vagy ventilátorok. A légmosó készülékekhez használhat BONECO Clean and Protect fertőtlenítő folyadékot, így párásítás és levegőfertőtlenítés történik egyidőben.

Biztonságos és vírusmentes levegő a szállodában, étteremben

Az utóbbi évek járványos időszaka megnehezítette a szállásadással, vendéglátással foglalkozó vállalkozások életét. Az emberek akkor is féltek közösségbe menni, amikor a járvány leszálló ágban volt. Ahhoz, hogy az emberek kellemesen érezzék magukat a szállodában vagy étteremben, ki tudjanak kapcsolódni, elfelejtsék a mindennapi problémákat, fontos, a levegőtisztítás. Ebben segít a BonAir.hu innovatív levegőfertőtlenítő rendszere.

A BONECO légmosó és légtisztító berendezései hatékonyan szűrik és fertőtlenítik a helyiségek levegőjét a Clean&Protect vírusölő folyadék használatával. Ez a svájci-német közös fejlesztés eredményeként létrehozott környezetbarát termék nagy mértékben képes csökkenteni a levegőben található vírusokat és baktériumokat.

A BONECO légmosó készülékbe a vízhez oldatként adagolva a vírusok egy órán belül 98,5 százalékkal csökkentek a légtérben. A szert hígítatlanul felületfertőtlenítésre is lehet használni, ebben az esetben a baktériumok és vírusok 99,999 százalékát pusztítja el.

Melyik berendezésre van szükség?

Gyakran halljuk, hogy a vírusfertőzés miatt nem célszerű olyan berendezéseket működtetni a közösségi terekben, amelyek keverik a helyiség levegőjét. Ugyanakkor az is köztudott, hogy a légmosó, légtisztító, légszűrő, párásító berendezések mennyire hatékonyak, de nehéz eldöntenünk, hogy melyik felel meg a mi céljainknak.

Ezt a problémát oldják meg az úgynevezett hibrid készülékek, amelyek légtisztító és párásító funkcióval egyaránt rendelkeznek, vagyis kiszűrik a levegőben található szennyeződéseket, és tiszta levegőt juttatnak vissza a légtérbe, ugyanakkor beállítják az optimális páraszintet is. Ezt a két funkciót egymástól függetlenül is lehet alkalmazni. A helyiség méretezésében, készülék választásban a Bonair szaktanácsadási szolgáltatása a segítségére lesz.

Ha azt szeretné, hogy éttermét, szállodáját, üzletét szívesen látogassák a vendégek, fordítson gondot a helyiségek levegőjének tisztán tartására is. A friss, jó minőségű levegő ugyanis a gondtalan időtöltés alapfeltétele.


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky