h i r d e t é s

A Telenornak csak addig fontos az előfizető, ameddig nem hosszabbítja a hűségszerződést?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A Telenornak csak addig fontos az előfizető, ameddig nem hosszabbítja a hűségszerződést?

2016. december 07. - 09:48
0 komment

A történek főszereplője egy 64 éves, nyugdíjas ápolónő, akinek lejárt a Telenornál a mobil előfizetésének hűségideje.

Egy Telenor ügyfélszolgálat - A kép illusztráció! - Forrás: poluscenter.hu

Nem volt rest a szolgáltató egyik üzletkötője telefonon megkeresni a hűségidőtől megszabadult előfizetőjét egy nagyszerű ajánlattal.

A kecsegtető ajánlat úgy szólt, ha aláír még két évet a céggel, akkor kap egy LENOVO A típusú okos telefont és csomagot is válthat. A régi, pontosan fizető ügyfél élt a lehetőséggel, hamarosan a futár meg is hozta neki a készüléket. az előfizetői szerződést és az üzletkötő által beígért SIM-kártyát nem. Így az új készülék használhatatlan, a régi kártyával nem működik.

A csalódott előfizető az ügyfélszolgálaton érdeklődött a SIM-kártya és az előfizetés hiányáról. A SIM-re azt az információt kapta, hogy fáradjon be egy Telenor üzletbe, a szerződés kérdése valahogy elsikkadt a telefonbeszélgetésben. A hölgy meglátogatta az egyik Telenor üzelet, ahol azt mondták neki, hogy ők a SIM kártyával nem tudnak mit kezdeni, érdeklődjön az ügyfélszolgálaton.

Ezzel a kör bezárult. A módosult előfizetői szerződést a mai napig nem kapta meg, a telefon az el nem küldött SIM kártya hiányában használhatatlan, a szerződés nélküli hűségidő pedig telik, csak erről az előfizetőnek hetek óta papírja sincs.

A Telenor beszedi a 8000 forintos előfizetői díjat úgy, hogy az ügyfele a szolgáltató hibájából nem is tudja igénybe venni az előfizetői csomag részeként járó 2 GB-os adatforgalmat. Bízunk benne, hogy a mobil szolgáltató összekapja magát, bizonyítja, hogy az előfizetők nem csak addig fontosak neki, ameddig meghosszabbítják az előfizetői szerződéseket és arányosan számlázzák ki a szolgáltatási díjakat.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky