h i r d e t é s

A Penny Market idén ismét elnyerte a Megbízható Munkaadó címet

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A Penny Market idén ismét elnyerte a Megbízható Munkaadó címet

2020. június 02. - 15:41

A Penny Market Magyarország Kft. idén ismét elnyerte a „Megbízható Munkaadó“ címet, amellyel a munkatársaik munka- és életkörülményeiről példaértékű módon gondoskodó vállalatokat díjjazzák. Ezzel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immár másodszor ismerte el a cég felelős munkáltatói gyakorlatát.

Forrás: Penny Market Magyarország

A Penny Market a kezdetek óta arra törekszik, hogy minden munkatársa számára kedvező munkakörülményeket és perspektívikus munkalehetőséget nyújtson. Kiemelten fontosnak tartja, hogy a Megbízható Munkaadó cím valamennyi kategóriájában javítson korábbi teljesítményén. Munkatársainak versenyképes fizetést, széleskörű béren kívüli juttatásokat, szükség esetén munkabérelőleget, munkáltatói kölcsönt biztosít és támogatja a munkavállalói gyermekeinek iskolakezdését is.

„A Penny Market-nél különös figyelmet fordítunk a jó csapat kialakítására és a legrátermettebb vezetők kiválasztására. A folyton változó piaci körülmények között csak úgy tudunk hatékonyan működni, ha a legjobb szakembereket alkalmazzuk és hosszútávon is motiválni tudjuk őket” - mondta Silke Janz, a Penny Market Kft. emberi erőforrásokért, logisztikáért és pénzügyekért felelős ügyvezetője.


Forrás: Penny Market Magyarország

A Penny Market vezető munkatársait értékelés-központú kiválasztási folyamat során, külsős tanácsadók és belső szakemberek bevonásával választja ki, fejlődésüket egyéni coachinggal is támogatja. Duális üzletvezető, Duális felsőfokú és Frissdiplomás gyakornoki programjainak célja, hogy lehetőséget biztosítson a fiataloknak a tapasztalatszerzésre, a legjobbakat pedig hosszú távon is megtartsa.

„A Megbízható Munkaadó cím elnyerése ismét visszaigazolja, hogy a munkatársaink munkakörülményeinek és karrierlehetőségeinek fejlesztése többszörösen megtérül. Ezért a Penny Market továbbra is elkötelezett amellett, hogy innovatív intézkedésekkel erősítse a munkáltatói márkáját és vonzó alternatívát kínáljon leendő, új munkatársai számára is. Mindannyiunk közös sikere, hogy ismét elnyertük a Megbízható Munkaadó címet” – tette hozzá Florian Jens Naegele, a Penny Market Kft. ügyvezető igazgatója.

A munkatársakra való odafigyelés, a toborzási és képzési folyamatok és tréningek fejlesztése kezdettől fogva a vállalat üzleti stratégiájának szerves része. A vállalat fokozott figyelmet fordít a belső kommunikációja hatékonyságának növelésére és a folyamatok digitalizálására. Munkatársaikat több csatornán, vállalati intraneten, applikáción és kihelyezett képernyőkön is tájékoztatják. A 2019-ben elindított, HR-fórumokon munkatársaik visszajelzést adhatnak a vállalat erősségeiről és fejlesztendő területeiről.

A Megbízható Munkaadó címet évente egyszer, kétéves időtartamra osztja ki a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi feltételek fontosságára. A pályázóknak nyolc területen (pl. javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, képzés, továbbképzés) kell megfelelniük számos kritériumnak a humán erőforrás menedzsment területén. A Penny Market Kft. jelenlegi nyitott pozícióiról ITT található részletes információ.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s