h i r d e t é s

A pelenka ügy szintjén a magyar ellenzék!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A pelenka ügy szintjén a magyar ellenzék!

2018. augusztus 22. - 09:49

 

Ha volna ellenzék, akkor már nem lenne Orbán!

Orbán léte és kormányzása a bizonyítéka annak, hogy nincs ellenzék, tudom ez egy viszonylag primitív megállapítás, de vállalom.

Az egyértelműen látszik, hogy Orbán politikáján a magát ellenzéknek nevező csoportok nem találnak fogást, aminek az oka végtelen egyszerű, azért nem találnak, mert nem értik mi történik, ha értenék, már régen leszálltak volna Orbánról, meg a lánya pelenkájáról.

Ez a pelenka ügy jól mutatja, hogy mibe fektet energiákat az ellenzék. A felvétel csak úgy készülhetett, ha valaki követte Orbán Ráhelt. Miért is, mi volt a cél? Amennyiben a biztonságiak követték, akkor hol az államérdek, ha valamelyik politikai párt bérelt fel valakit, vagy valakiket, akkor mi a jogi helyzet.

Azt ugye kizártnak nyilváníthatjuk, hogy valaki éppen arra járt és lekapta a pelenka helyzetet, olyan magyaros és nevetséges az egész, ennyire telik.

Egyes ellenzéki erők azonnal a politikai ügyet csináltak ebből a szerencsétlen helyzetből, környezetszennyezési, viselkedési ügyet. Azt, hogy egy ilyen csomagot valaki eldobjon magam is helytelenítem, azonban azt is tudom, hogy a pelenka anyaga a benne lévő „cuccal” együtt lebomlik, akár azt is állíthatnám, hogy Ráhel a köves horvát talajt termékennyé próbálta tenni.

Az ilyen pelenka ügyek a bulvárba és nem a politikába illenek, felelős politikusok ilyet nem osztanak meg!

A pelenka ügy közben több olyan esemény történt és történik, ami mellett enyhén vakkantgatva elmennek, lásd gender, MTA, Kásler doki ámokfutása, két kereszt a parlament épületén, ezek a valódi ügyek. Csak el kellene menni Budapest bizonyos részeibe és máris látnának olyan ügyeket, amelyeket szóba kellene hozni, például a Kopaszi-gát környékén történteket, vagy az állandóan felújított 4-6 vonal.

Arról már nem is merek beszélni, hogy üljenek fel a Budapest-Ózd buszjáratra és rázassák magukat oda vissza 7 órát. Találkozzanak azzal a vidéki valósággal, hogy egy ház lakott egy ház eladó, egy ház omlik, mindez kb. 100 km –n keresztül. Találkozzanak azzal az egyszerű ténnyel, hogy Bátonyterenye és Ózd között egyetlen kulturált étterem található Pétervásárán.

Lakósági fórum és kitelepülés nélkül találkozhatnak a magyar és roma vidéki kilátástalansággal.

Nézzék meg a kiürült Ózdot, ugorjanak el Szilvásváradra, vagy ha a vidék büdös, akkor Miskolcra, amelyet több mint 100 000 ember hagyott el az elmúlt 25 évben. Már hallom is a károgást, hogy nem is igaz mert csak 40 ezerrel csökkent a lakosság, igen, meg 60 ezren beköltöztek és kulturális értelemben falut csináltak a városból.

Nem mennek ezekre a helyekre, mert leköti őket a pelenka, meg a franc tudja mi, képtelenek szembenézni azzal a ténnyel, hogy Orbán a Századvégtől hetente kap részletes képet az ország helyzetéről, igaz közben milliárdokat költ el, de láthatóan tudja mire, mert a népszerűsége 50% fölötti, ellentétben a magától mindent tudó ellenzékkel. Orbán pénze behelyettesíthető lenne lábbal, busszal, vonattal, autóval, csak ez ma az ellenzéknek büdös és problémás, sokkal egyszerűbb a csámcsogás a pelenkán!


 

Kommentek

h i r d e t é s