h i r d e t é s

A nagy visszatérő – Lázár indulna Márki-Zay ellen

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A nagy visszatérő – Lázár indulna Márki-Zay ellen

2019. június 21. - 10:26

Azt hittük van legalább egy politikus a Fidesz bűnszervezetében, aki tudja, mikor kell lelépni. Lázár János – egyéb érdemek hiányában – azzal tudott javítani renoméján, hogy szimpla egyszerűséggel visszavonult az ország üzletszerű kifosztásától. Nem mintha hiányával csökkent volna az egy főre jutó korrupt politikusok száma. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszterként, ha lehet, Lázárnál is idegesítőbb módon igyekszik a választók pofájába hazudni.

A hódmezővásárhelyi Fidesz váratlanul felkérte Lázár Jánost a polgármester-jelöltségre - Forrás: 444.hu

Visszavonulása ennek megfelelően csak annyiból lehetett meglepő és váratlan, mert sunyi, tenyérbe mászó modorával hatékonyabban tudta elhárítani a kellemetlenkedő újságírók kérdéseit Kormányinfó nevű magánszámával, mint Kovács Zoltán, vagy éppen a nemzetközi kapcsolatok leépítéséért felelős Szijjártó Péter. Ehhez képest a közelgő polgármester választás alkalmával esély nyílt Lázár János politikai pályafutásának reneszánszára.

– A múlt heti tisztújító ülésen arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is, és ismét fejlődő pályára állítani. A javaslatunk egyszerre nevezhető meglepőnek és magától értetődőnek. Megvitattuk a kialakult helyzetet és száz százalékos konszenzus alakult ki abban, hogy Lázár Jánost kérjük fel, vállalja a polgármester-jelöltséget. (...) Lázár János polgármestersége idején működött és fejlődött a város. Ezt még a politikai ellenfelei is elismerik. A város élére olyan ember kell, akinek vannak elképzelései, tud és akar is a városért dolgozni és képes eredményeket elérni, mert egy városvezető dolga nem az, hogy politizáljon, hanem, hogy építse, fejlessze a városát. Lázár János személye, munkája ebben megkérdőjelezhetetlen. Sokak szerint a város legjobb polgármestere volt, és abban is biztosak lehetünk, hogy az elmúlt évek tapasztalataival felvértezve a korábbiaknál is jobb városvezető lenne. (...) Az elmúlt hetekben közvélemény-kutatást is tartottunk, amelyen egyértelműen látszott: a vásárhelyiek elsöprő többsége elismeri a munkáját, felkészültségét és tehetségét, és szívesen látná újra a polgármesteri székben.

Lázár János valószínűleg egymás után kapja a felkéréseket különböző politikai tisztségekre. Amellett, hogy országgyűlési képviselő, ő nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos, kormánybiztosként felügyeli a mezőhegyesi ménesbirtokot, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-t, a HVG a múlt héten szellőztette meg, hogy ő lehet Kásler Miklós utóda az Emberi Erőforrások Minisztériuma élén. /168 óra/

Ezzel pedig elölről kezdődik a választók hülyítése. Tény, hogy Hódmezővásárhelynek legutób tele lett a töke a Fidesz ígérgetéseivel, de sajnos nem lehetünk biztosak benne, hogy kitart népszerűsége a kormányzati rágalmazások össztüzében.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky