h i r d e t é s

A nácik döntő többsége már a Fideszre szavazna!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A nácik döntő többsége már a Fideszre szavazna!

2017. július 26. - 08:25

 

Lapunk informátora szerint a Századvég által kormányzati pénzekből végzett kutatás szerint a magyar lakosság náci és antiszemita érzelmű, szélsőjobbos szavazóinak több mint 60%-a Fideszre szavaz. 

Forrás: 444.hu

A kormány és a Fidesz által végrehajtott politikai támadás a Jobbik ellen meghozta gyümölcsét, mert sikerült a Jobbikról ezt a réteget leválasztani és átvinni a Fideszhez!

Informátorunk szerint a Fidesz szélsőjobbot érintő politikája az elkövetkezendő időszakban tovább fog működni, elsősorban azért, hogy stabilizálja az átcsábított szavazókat, növelje politikai aktivitásukat és amennyire még lehetséges, a létszámukat.

Lapunk véleménye szerint amennyiben ez így van, akkor feltevődik a kérdés, hogy ma Magyarországon melyik párt a szélsőséges, és melyik nem szalonképes?

A Jobbik retorikája az elmúlt időszakban jelentős változáson ment keresztül, sok tekintetben polgáribb és a demokratikus értékeket elfogadóbb, mint a Fidesz által közvetített és végrehajtott politikai üzenetek és cselekmények.

Lehet a demokratikus ellenzéknek újra kellene gondolni, hogy melyik politikai párt jelent nagyobb veszélyt, hosszú és középtávon Magyarország demokratikus berendezkedésére.

A Fidesz átlépte azt a morális határt, amely kultúrember és politikai erő számára kizárja az antiszemitizmus és antidemokratikus viselkedést.

Az elsőt igazolja a szélsőjobb tömeges megjelenése, a másodikat a plakáttörvény kapcsán végrehajtott antidemokratikus lépései, beleértve a Köztársasági Elnököt is!


 

Kommentek

h i r d e t é s