h i r d e t é s

A Momentum ingyenes képzést ajánlott az innovációs miniszter retró "prezentációja" után

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A Momentum ingyenes képzést ajánlott az innovációs miniszter retró "prezentációja" után

2022. május 25. - 08:21

Csák János olyan elavult módon prezentálta előadását, ami már az ezredfordulón is ciki volt.

Ennyire futja 2022-ben egy orbáni innovációs minisztertől - Forrás: Sebők Éva/Facebook

Aki készített már prezentációt a munkája vagy iskolai feladat miatt, az jól tudja, milyen remek eszközök állnak rendelkezésére. Ott van például a sokoldalú és ingyenes magyar termék, a Prezi, de a Microsoft-féle PowerPoint sem rossz – az interneten fellelhető, böngészős megoldásokról már nem is beszélve.

Csák János leendő innovációs miniszter úgy tűnik, nem ismeri ezeket. Csák rendkívül elavult módon adta elő ötleteit a parlament kulturális bizottságának, illetve mondandóját. Íme az előadás vonatkozó része, amiről a momentumos Sebők Éva osztott meg fotókat a Facebookon:

„Csák János rendkívül innovatívan repült vissza 1992-be egy ECDL felkészítő tanfolyam első oktatási alkalmára, és innen leshette el a prezentációkészítés csínját-bínját” – kommentálta a ránézésre is kellemetlen képeket Sebők.

Az ellenzéki képviselő hozzátette: „tekintettel arra, hogy a Fidesz már eldöntötte, hogy ő lesz a miniszter, így mi, a Momentum ezúton szeretnénk neki felajánlani egy ingyenes Power Point- és Prezi-továbbképzést, mert ez már nekünk ciki.” (hvg.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s