fbpx A legkreatívabb iskolatáska-tervező kicsiket keresi az Auchan | CIVILHETES

h i r d e t é s

A legkreatívabb iskolatáska-tervező kicsiket keresi az Auchan

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A legkreatívabb iskolatáska-tervező kicsiket keresi az Auchan

2020. június 10. - 15:04

 

Idén is megrendezi kisiskolásoknak szóló rajzpályázatát az Auchan.

A kép illusztráció! - Forrás: HRweb 2020

Az áruházlánc június 10. és június 24. között várja a hat és tizenegy év közötti gyerekek rajzait arról, hogy szerintük milyen a tökéletes iskolatáska. A győztesek terveit franciaországi központjában valóra váltja az áruházlánc. Így a tanévet három kisdiák kezdheti álmai iskolatáskájával.

Az iskolakezdés egyik legizgalmasabb része a tanszerek beszerzése. A gyerekek ilyenkor lelkesen válogatják össze füzeteiket, írószereiket, a tanév egyik legfontosabb szereplője pedig tagadhatatlanul az iskolatáska. Az Auchan most még különlegesebbé teszi három szerencsés kisgyermek tanévkezdését, akik saját tervezésű, egyedi iskolatáskájukkal mehetnek szeptemberben iskolába. Ők hárman lesznek a nyertesei annak a rajzpályázatnak, amit az Auchan hattól tizenegy éves kisiskolásoknak írt ki június 10. és június 24. között. A gyerekek bármelyik Auchan áruházban leadhatják a tökéletes iskolatáskát ábrázoló rajzaikat, ami bármilyen színű, formájú vagy mintájú lehet.

A három nyertesből kettőt sorsolással, egyet pedig a szavazatok alapján választanak majd ki. A nyertes rajzok terveit az Auchan franciaországi központjában gyártják le és még a tanév kezdete előtt eljuttatják a gyerekeknek, akik így egy valóban egyedi álomtáskával vághatnak neki a következő tanévnek.

Részvételi feltételek >>

Frissítés (2020. június 10. 16:34)

Változás történt a rajzpályázat leadási módjában! A pályázatok beadását digitális formában kéri az Auchan az alábbi felületen, a megadott határidőig:

https://www.auchan.hu/rajzpalyazat


 

h i r d e t é s