h i r d e t é s

A legjobb "Családi TV" díját nyerte el a Hisense készüléke

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A legjobb "Családi TV" díját nyerte el a Hisense készüléke

2021. augusztus 26. - 11:53

EISA-díjat nyert családi tévék kategóriájában a Hisense 4K ULED modellje.

Az Expert Imaging and Sound Association 29 országának szakértői zsűrije – amely minden évben a legjobb termékeket díjazza fotó, videó, házimozi, hifi, autó- és mobilelektronikai kategóriában –, a vállalat smart tévéjét lenyűgöző készülékként jellemezte.

A tökéletes tévézés technológiája

A díjazott Hisense 65U8GQ modell különlegessége, hogy Quantum Dot színtechnológiája több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, ezáltal rendkívül éles, tiszta képet nyújt, beépített hangrendszere pedig páratlan hangélménnyel szolgál. A zsűri döntéséhez ugyanakkor nagyban hozzájárult a készülék saját fejlesztésű VIDAA U5 intelligens operációs rendszere, amellyel a modell könnyen kezelhető, személyre szabott platformot kínál a beépített alkalmazásokhoz és egyéb szórakozási lehetőségekhez. Az EISA szakértői szerint a 65U8GQ jól példázza a Hisense innovációját, amellyel megmutatta, hogy milyen sokoldalú lehet egy modern, síkképernyős készülék.


Hisense 65U8GQ

"Rendkívül büszkék vagyunk és megtisztelő számunkra, hogy az EISA, az iparág vezető szakértőit tömörítő szövetség elismerte erőfeszítéseinket. Ez a díj nagy felelősséget is jelent a Hisense család számára, és arra ösztönöz minket, hogy a jövőben még magasabb célokat tűzzünk ki magunk elé." –értékelte az elismerést Alenka Potočnik Anžič, a Hisense Europe marketingigazgatója.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s