h i r d e t é s

A koronavírus válság kellős közepén derült ki, milyen mobiltelefont használ Orbán Viktor

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A koronavírus válság kellős közepén derült ki, milyen mobiltelefont használ Orbán Viktor

2020. április 23. - 12:04

 

„Negyvenkettedik nap. Az Európai Tanács elnökével egyeztettem a válságkezelésről és az uniós költségvetésről” – ezt a rövid hírt közölte saját Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök a mai kulcsfontosságú EU-csúcs előtt, majd az alábbi fényképet hozta nyilvánosságra. - írja a portfolio.hu.

Fotó: Laszlo Szirtesi Forrás: Getty Images/portfolio.hu

Negyvenkettedik nap. Az Európai Tanács elnökével egyeztettem a válságkezelésről és az uniós költségvetésről

 – ezt a rövid hírt közölte saját Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök a mai kulcsfontosságú EU-csúcs előtt, majd az alábbi fényképet hozta nyilvánosságra.

Ezen jól látszik, hogy egy régi Nokia típusú telefonon beszélt Charles Michellel, az uniós állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács elnökével.

Arról, hogy mik a mai EU-csúcs főbb témái és milyen viták vannak a közös helyreállítási alap finanszírozása, illetve a 2021-2027-es uniós költségvetés körül, az alábbi cikkeinkben írtunk. Tényleg kulcsfontosságú a mai ülés a válságkezelés irányát tekintve is, nem véletlen, hogy Orbán Viktor közzétette ezt a posztját.

Korábban egyébként Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság előző elnöke utolsó munkanapján bevallotta, hogy ő is régi kis Nokiát használ, amit egyébként nemcsak az amerikaiak, hanem a franciák is lehallgattak.

portfolio.hu


 

h i r d e t é s