h i r d e t é s

"A kib*szott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük" – mondta a Székelyföldön megvert magyar rapper

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"A kib*szott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük" – mondta a Székelyföldön megvert magyar rapper

2020. február 27. - 07:44

 

Mr Missh Erdélyben koncertezett, komoly verekedés lett a vége. - írja a propeller.hu.

"Megb*sznak, érted? Megb*sznak a k*rva erdélyiek azért, mert eljövök ide bulizni, érted, közéjük”

- magyarázta egy videón Mr. Missh (Demeter Mihály), miközben egy guriga vécépapírral törölgette le a szájáról vért. Majd egy rendőrautóra mutogatva azt magyarázza, hogy „lószart se tudnak csinálni”. Az Uh.ro beszámolója szerint a felvétel ezután készülhetett, hogy a rappert a péntek este megverték a székelyudvarhelyi Mokka Kávéháznál.

Bár több videó is megjelent arról, hogyan töltötte az estét Mr. Missh Székelyudvarhelyen, így sem egyértelmű, pontosan, mi történt. Azokon a videókon, amiket az este elején posztolt a helyszínről, még azt látszik, ahogy pezsgőt lóbálva ünnepel egy társasággal. Majd a következő felvételen az asztalon támaszkodó rapper földhöz vág egy poharat, szélesen gesztikulálva mutogat valakinek, majd két férfi kivezeti a kamera látóteréből. Egy utcai felvételen, pedig már azt látni, ahogy Mr. Missh lebuzizott egy pár fős társaságot, akik láthatóan nem voltak ettől elragadtatva.

Bár az incidens után a videóján arról beszélt, hogy azért álltak belé és vágták fejbe, mert magyar, a Mokka egyik munkatársa a székelyudvarhelyi lapnak tagadta, hogy ez történt volna. A rendőrség az Uh.ro-nak megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben „egy kliens ellen irányuló ütlegelés gyanújával”. A lap a rappert is megkérdezte a történtekről, de nem válaszolt a kérdéseikre. Mr. Missh hétfőn az Instagram-oldalán igyekezett bocsánatot kérni a videó miatt az erdélyiektől, azt írta, jó szívvel jött.

Demeter Mihály ellen tavaly nyáron emelt vádat az ügyészség, miután előkerült egy videó arról, ahogy az egyik koncertje után megvert egy nőt. A rapper akkor leginkább a médiát hibáztatja, amiért ügyet csinált az esetből, az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány

tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni.

Demeter Mihály most az Instagramon azt írta, sajnálja, amit mondott, ittas volt, és hirtelen felindulásból mondta,

nyilvan nem igy gondolom amit mondtam. 

Forrás: missh90/Instagram

propeller.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s