h i r d e t é s

"A Gáspár család kőkemény fideszes csapat"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"A Gáspár család kőkemény fideszes csapat"

2022. március 17. - 06:32

Megvan Farkas Flórián utódja?

Gáspár Győző - nevében a Fidesz - Forrás: RTL.hu

A tévés celeb majdnem elsírta magát Orbán Viktor miniszterelnököt látva március 15-én. Nem érdeklik a támadások, hiszen anyósa kétszer kapott nyugdíjat.

"Sokan írták és mondták, hogy szégyelljem magam, ezek után nem néznek, a pusztulatba is küldtek. De ezek nem érdekelnek, nem foglalkoztam ezzel, ez egy Békemenet volt" – mondta az Azonnalinak Gáspár Győző, alias Győzike, egykori zenész és tévés celeb, aki sokak meglepetésére együtt vonult a március 15-i Békemeneten a Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök támogatóival.

"Nagyon jól éreztem magam, sok szeretetet kaptam. Nem a támadások érdekelnek, hanem a miniszterelnök úr szavai. Az érdekel, hogy a 80 éves anyósom kétszer kapott nyugdíjat, a feleségem visszakapta az adójának egy részét, mert Virág, a lányunk tanuló. A Gáspár család kőkemény fideszes csapat" – mondta Győzike.

"Én forgattam a Való Villában, Enrique Iglesiasszal is találkoztam már, de az sem volt ilyen élmény. Amikor miniszterelnök úr kijött, én felborzadtam, majdnem elsírtam magam, nagyon jól éreztem magam."

"Amikor mentem az autóhoz, sokan megköszönték, hogy eljöttem. Simogattak, nagyon jól esett, és senki nem volt ellenséges velem, pedig féltem kicsit. Művészúrnak hívtak és simogatták az autómat. A bakancslistámon még rajta van egy fotó Orbán Viktorral és Szijjártó Péterrel, őket nagyon szeretem" – mesélte a celeb, aki még februárban nyilatkozott utoljára arról a Fókusznak, hogy pánikbetegségben szenved és terápiára jár. (rtl.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s