h i r d e t é s

A DK-s Komáromi szerint Kásler és Müller köztörvényes bűnözők

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

A DK-s Komáromi szerint Kásler és Müller köztörvényes bűnözők

2021. november 26. - 06:22

Komáromi Zoltán szerint a kormánynak le kellene mondania, ha nem hallgat az orvosszakmai tanácsokra.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció egészségpolitikusa volt szerda este a Klubrádió Esti gyors című műsorának vendége. Az egyébként háziorvosként praktizáló Komáromi szerint a kormány és az egészségügyi szakma vállán nagy felelősség nyugszik a járvánnyal kapcsolatos tájékoztatás terén.

Ezek az emberek, én már azt mondom, hogy köztörvényes bűnözők” – mondta a rádióműsorban Komáromi Kásler Miklósra és Müller Cecíliára utalva. A DK-s politikus szerint a tisztifőorvos és az EMMI élén álló miniszter szándékosan nem hozza nyilvánosságra a releváns járványadatokat, és így sok emberben élteti a hitet, hogy oltás nélkül is megúszhatja a koronavírus-járványt.

Komáromi Zoltán szerint a politikát egyszerűen nem érdeklik az adatok és a szakmai vélemények. A politikus annak a csapatnak a felelősségét is firtatta a műsorban, ami a kormányzati döntések mögött áll – ha a jelenlegi intézkedéseket javasolják, az Komáromi szerint szégyenteljes, ha viszont a kormány nem hallgat rájuk, akkor a kabinetnek le kell mondania. (mandiner.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!