h i r d e t é s

A bankok is készülnek az ünnepekre: újdonságok a személyi kölcsönök között

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A bankok is készülnek az ünnepekre: újdonságok a személyi kölcsönök között

2018. november 21. - 16:52

 

November jellemzően az egyik legerősebb hónap a hitelezésben, hiszen a Fekete Péntekkel ráfordulunk az ünnepi készülődésre, amihez sokan használnak személyi kölcsönt az alacsony kamatok és az egyre egyszerűbb igénylés miatt.

Illusztráció: MTI Fotó: Balázs Attila

A Bank360 csapata összegyűjtötte a novemberi újdonságokat a személyi kölcsönök piacán:

Az MKB Bank például enyhített személyi kölcsönük igénylési feltételein, így például már nem kell folyószámlát nyitunk a kedvezőbb hitelhez, ha jövedelmünk eléri igazoltan a nettó 150 000 forintot és 300 000 - 3 000 000 forint közötti hitelösszegre van szükségünk. A bank ráadásul most egy 40 százalékos árengedményre jogosító Philips kuponnal ajándékozza meg a hiteligénylőket. A kedvezmények december 20-ig érhetők el a pénzintézetnél.

Új személyi kölcsön akcióval jelentkezett a Takarék Csoport, azaz a Takarék Kereskedelmi Bank és a TakarékBank. A pénzintézetek rögzített kamatozású kölcsönénél kamatkedvezmény érhető el legalább 91 770 forintos jövedelem átutalás mellett, de a kedvezmény növekedhet igazolt nettó 200 000 forint felett, ráadásul november 23-ig történő igénylés esetén egy havi törlesztőrészletet jóváír a csoport, ha a folyósítást követő 6 esedékességgel nem csúszunk meg és teljesül minden feltétel. 

A hitelkalkulációkkal foglalkozó Bank360 szerint megnövekedett érdeklődésre számíthatnak a bankok novemberben. Míg az előző év azonos időszakában 27 milliárd forint feletti volt az új szerződések összege, addig a szakportál elemzői arra számítanak, hogy idén novemberben akár a 40 milliárd forintot is meghaladhatja a friss hitelszerződések várható összege, míg az egész éves viszonylatban akár 460 milliárd forint felé is emelkedhet az új hitelállomány. 


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s