h i r d e t é s

A 3 legjobb magyar futballista

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A 3 legjobb magyar futballista

2022. szeptember 19. - 18:01

Magyarország a FIFA ranglista 37. helyén áll, nem rossz egy 10 milliónál kevesebb lakosú országtól. De kik a legjobb magyar labdarúgók? Találjuk ki! 

(b-j) Sallai Róbert, Gulácsi Péter és Nagy Ádám - Forrás: MTI

Kik a magyar labdarúgók

Magyarországnak büszke futballtörténelme van. Az ország erős nemzeti bajnoksággal rendelkezik és rendszeresen termel világszínvonalú tehetségeket. Ebben a cikkben 2022 3 legjobb labdarúgójáról beszélünk majd. Továbbá, ha szereti a magyar focit, a gg.bet/hu/football oldalon nyomon követheti kedvenc csapatai sikereit!

1. Sallai Roland
Sallai Roland egy 25 éves szélső, aki a Bundesligában szereplő FC Freiburgban és a magyar válogatottban játszik. Kivételes oldalvonalon futásairól, nagyszerű keresztrúgásairól és lenyűgöző dribbling-készségeiről ismert. Az FC Freiburg színeiben 95 mérkőzésen 16 gólt szerzett.

2. Gulácsi Péter
Gulácsi Péter a világ egyik legjobb kapusa. 32 évesen karrierje csúcsán van és jelenleg az RB Leipzig Bundesliga-klub és a magyar válogatott elsőszámú kapusa. 215 hihetetlen mérkőzést játszott az RB Leipzig színeiben. 

3. Nagy Ádám
Nagy Ádám egy 27 éves magyar védekező középpályás. Játszott a Bolognában a Serie A-ban, a Bristol Cityben a Championshipben (az angol labdarúgás másodosztályában), jelenleg pedig a Pisa csapatában játszik a Serie B-ben. Erős küzdő képességéről, kiváló kondíciójáról és szuperpontos passzairól híres.

Záró gondolatok

A világ legjobb magyar labdarúgója Sallai Roland. A 25 éves játékos hihetelenül tehetséges győztes, aki a Bundesligában játszik és még Anglia ellen is szerzett gólt!


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky