h i r d e t é s

A 130 milliárd forintért fenntartott közmédia szívéből Bende Balázs

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A 130 milliárd forintért fenntartott közmédia szívéből Bende Balázs

2022. január 16. - 06:27

A köztévé műsorvezetője szerint a magyar baloldal arra akarja kényszeríteni az embereket, hogy éhezzenek és fázzanak, és azt is jó drágán

Bende Balázs - Forrás: MTVA

Valamilyen címet kellett adni ezen a héten is a 130 milliárd adófizetői forintból fenntartott köztévé elemzőjének, Bende Balázsnak eheti bejelentkezéséhez. Az lett végül, hogy „Klímabarát-e az atomenergia?”, dehát mindegy is, mert Bende innen is pillanatok alatt jutott el az Orbán-kormány önfeledt istenítéséhez, és az ellenzék határtalan szapulásához.

Bende szerint a magyarok nem fognak fázni, atomunk van, és bővítjük is, gáz is van, legalább 15 évre elég, lesz bőven mindkettőből. Így maradhat a rezsicsökkentés valamint az energiabiztonság, és itt van még az élelmiszerárstop, éppen az energiaárak miatti növekvő infláció hatásai ellen. „Persze a magyar baloldal nem véletlenül támadja mindent, hiszen nekik aztán semmit nem köszönhetünk mindebből. Így inkább arra szavaznak, sőt, arra kényszerítenének mindannyiunkat, hogy az ő politikai érdekeik miatt inkább éhezzünk és fázzunk, és azt is jó drágán. Ne hagyjuk!” - tette le a politikai garast Bende.

Lehetett érezni, hogy a hét egyik legnagyobb tréfája az a hír volt, miszerint „a közmédia az országgyűlési képviselők áprilisi választására tekintettel csütörtökön megalakította választási irodáját”. Az iroda feladata annak felügyelete, hogy a közmédia valamennyi médiatartalom-szolgáltatása a kampány és a választások ideje alatt is megfeleljen a Közszolgálati Kódex előírásainak és a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek. (444.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s