h i r d e t é s

50 ezres ing és luxusrepülő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

50 ezres ing és luxusrepülő

2022. augusztus 09. - 06:17

Tommy Bahama darab Orbán Viktor bohó nyaralós inge és ötvenezerbe kerül.

Forrás: RTL Klub / rtl.hu

A Horvátországban nyaraló magyar miniszterelnök az amerikai divatmárka Tüzes Gerlice fantázianevű rövid ujjú ingében feszít.

Orbán Viktort a hétvégén Brač szigetén fotózták le, ahol a Konoba Gajeta nevű étteremben vacsorázott. A taverna Instagramoldalára feltöltött csoportkép abból a szempontból érdekes, hogy a magyar kormányfőn korábban nem látott élénk színű, mintás rövid ujjú ing látható.

A Telex kinyomozta, hogy a szokatlan ruhadarab nagy valószínűséggel egy Tommy Bahama ing. Az amerikai strandmárka Tortola Fuego fantázianevű modellje (magyarul kábé: Tüzes Gerlice) eredetileg 128 dollárba, azaz csaknem ötvenezer forintba kerül, de ezen az oldalon jelenleg akciósan árulják, így 28 ezer forint alatt is beszerezhető.

A magyar miniszterelnök nyaralós szettje az ingen kívül még egy sötétkék, térd alá érő rövidnadrágból és egy zokni nélkül felhúzott, lazán, kicsomózva hordott vászon hajóscipőből állt.

Ez utóbbit nehéz a fotó alapján beazonosítani, de hasonlót 25-50 ezer forint körül lehet találni a neten. (rtl.hu)

Hadházy: Orbánnak hatalmas pechje van, hogy véletlenül megint pont oda ment a honvédségi repülő, ahol ő nyaral

Nem használta a miniszterelnök a Honvédség gépét – ezt írta az RTL kérdésére Orbán Viktor sajtófőnöke. Korábban Hadházy Ákos, a nyilvánosan hozzáférhető adatokra hivatkozva azt állította: a miniszterelnök a Honvédség luxusrepülőgépével utazott a horvátországi Splitbe. A képviselő ezt arra alapozta, hogy a miniszterelnökről a hétvégén a Splithez közeli Brac szigetén készült fotó. 

A Magyar Honvédség annak idején elsősorban speciális szállítási, futár- és felderítési célokkal indokolta a luxusgépek megvásárlását, egyelőre azonban semmi nem derült ki arról, hogy állami vezetők külföldi utazásán kívül használták-e bármi másra azokat. (rtl.hu)

Általában dúsgazdagok magánrepülőjeként funkcionál a Dassault Falcon 7X, ám a Magyar Honvédség eredetileg speciális szállítási, futár- és felderítési célokra is vásárolt kettőt a típusból. Azonban a tárca egyelőre hallgat arról, hogy állami vezetők külföldi utazásán kívül használták-e bármi másra a státuszszimbólumnak is beillő repülőgépeket.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s