h i r d e t é s

2019-es focis naptárak, hogy jövőre se maradj le kedvenceid meccseiről!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

2019-es focis naptárak, hogy jövőre se maradj le kedvenceid meccseiről!

2018. december 15. - 15:06

Érdemes még idén beszerezni a jövő évi focis témájú naptárakat, mivel a bajnokság nem áll meg, a legnagyobb szurkolók pedig csapatuk minden meccsét látni akarják.

Az év vége közeledtével a legtöbbeknek már egyre kevesebb időhöz kötött programjuk van, a két ünnep között pedig a legtöbben csak pihenéssel és a családjukkal töltik az időt, próbálnak nem lekötni semmilyen fix programot erre az időszakra. Ezzel egyidőben viszont gyülekeznek a januári elfoglaltságok, ezeket pedig nem árt, ha van hova feljegyezni.

Tervezz előre és közben fejezd ki önmagad!

Sokan elkövetjük azt a hibát, hogy programjainkat igyekszünk csak a fejünkben, vagy ilyen-olyan papírcetliken számon tartani. Sajnos az idő előrehaladtával egyre kisebb az esély arra, hogy minden fontos dolgot meg tudjunk jegyezni, így mindenképp rá kell szoktatnunk magunkat a naptár használatra.

Ha pedig már muszáj naptárt használni, miért vennénk unalmas, hozzánk nem illő darabot, mikor annyi más lehetőség van? Akár otthonra, akár az irodába keresel megfelelő naptárat, jó eséllyel elég sokat fogod nézegetni, így válassz olyat, ami kifejezi a személyiséged. Ha például rajongsz a fociért, ne vegyél állatos vagy virágos darabot, inkább nézz szét a Football Fanshop kínálatában!

Focis naptár, a tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Ahogy közeledik a karácsony, egyre sürgetőbbé válik a megfelelő ajándék megszerzése minden szerettünk számára. Vannak, akik ilyenkor már hónapok óta tervezik, kinek, milyen ajándékot vesznek vagy készítenek, míg mások az utolsó pillanatban is egy megfelelő ötleten törik a fejüket.

Bármelyik csoportba is tartozunk, egy jól megválasztott focis naptár szuper ajándék lehet akár több ismerősünk számára is. Mindegy, hogy gyereknek, felnőttnek, férfinak vagy nőnek szánjuk, a lényeg, hogy az illető szeresse a focit. Míg a gyerekek beleírhatják órarendjüket, különóráikat, edzéseiket a naptárba és ezáltal készülni tudnak a felnőtt életre, addig az idősebbeknek találkozóik és munkaügyeik összeegyeztetésében segít, hogy ne csapjanak össze fejük felett a hullámok. Bárkinek is adjuk, mindenképp hasznos ajándék.

Szabd személyre!

Karácsonykor azonban nem csak az ajándék hasznossága, hanem a személyesség, ötletesség is nagyon fontos. Ha már megvan kit szeretnénk megajándékozni a naptárral, nincs is más dolgunk, mint utánajárni, melyik a kedvenc csapata és kiválasztani a megfelelő darabot.

Ha tehát az ismerősünk Barcelona drukker, ideje beszerezni számára egy barecelonás naptárat. Sőt, akár egy doboz pattogatott kukoricát vagy általa kedvelt finomságot is mellékelhetünk az ajándékhoz, „Jó meccsnézést jövőre is!” kártyával, így biztosan nagy siker lesz majd az ajándék.