h i r d e t é s

2018 már nem az ellenzéké!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

2018 már nem az ellenzéké!

2017. augusztus 18. - 07:46

A demokratikus barom politikusok megcsinálják a Jobbikot Orbán váltópártjának!

Simicska láthatóan váltópárttá fejleszti a Jobbikot, amihez a ki- és elégett, magát demokratának hazudó politikusok éjjel-nappal segédkeznek!

Simicska a lengyel modell alapján dolgozik, ahol csak az egyik jobboldali párt válthatja a másikat!

A „demokratikus” ellenzék láthatóan nem képes felfogni azt, hogy miről szól a 2018-s választás, nem érti, hogy a Fidesz eltávolítása, nem technikai, hanem nagyon is gyakorlati kérdés. Magyarország mára eljutott abba az állapotba, amikor egy valódi kisebbség a többség akarata és vágya ellenére eltorzította az ország morális-, társadalmi- és gazdasági rendszerét, úgy, hogy az egyre kevésbé kompatibilis a modern Európával, az emberek vágyaival. Társadalomszociológiailag sikerült elérni az 1930-s évek állapotát! Ebben az időszakban egy, a világot nem értő, azzal nem kommunikáló, a fő folyamatokból kizárt, vagy marginalizált, nemzetközi lehetőségekkel és kapcsolatokkal nem rendelkező (kivéve német) kb. 10% nyerészkedett az országon.

Amennyiben a mai állapotokat jellemezni akarnánk, most sem tudnánk mást leírni!

Azonban az akkori állapotokhoz képest van egy jelentős különbség, nevezetesen az, hogy létezik az ellenzék!

Azonban ez az ellenzék a mai állapotában képtelen a választói csoportok elvárásainak megfelelni, reményt, vagy vágyakat kelteni! Képtelen kilépni az „összefogunk, vagy nem” kiscsoportos és kisded játékából, a „rád haragszom, rád meg nem” típusú kommunikációból!

A mai ellenzéket a legkisebb mértékben sem érdeklik a választói elvárások, csak az egyéni karrierek és lehetőségek bebutult világában beszélnek hülyeségeket!

A címeres baromságaikhoz keresnek hívőket, akik imamalom szerűen erősítik azokat a hősöket, akik  használják őket. Meg és lebukott epigonok akarva akaratlanul erősítik Orbán pozícióját és teszik őt lassan egy olyan ikonná, amely előtt politikai hovatartozás nélkül bárki elmondhatja imáját!

Szándékosan nem írok pártokról, nem írok neveket, mert akkor terjedelmi okokból csak a kivételek férnének el! A kivételek azonban benne vannak ebben az írásban!

Ébresztő vagy tűnés a közéletből azoknak a magukat „demokratikusnak” valló politikusoknak, akik eltüntetik a lehetőségét annak, hogy Orbán politikája valós és hiteles kontrol alá kerüljön, valamint megszüntetik az esélyét a megbuktatásának!