h i r d e t é s

19 éves, fekete, magyar, egy jólhangzó nemesi névvel, biztonságban Londonban!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

19 éves, fekete, magyar, egy jólhangzó nemesi névvel, biztonságban Londonban!

2018. december 01. - 09:24

 

Mikor ezt a feljegyzést megírtam a nevem akartam aláírni, de az itthon élő barátaim figyelmeztettek, ha még egyszer valamit csinálni szeretnék Magyarországon ne tegyem, fáj, de így teszek, nevem a szerkesztőségben.

A kép illusztráció!

Mikor elhagytuk Magyarországot 17 év után tele voltam fájdalommal sérelmekkel és vággyal a hazámmal kapcsolatban. Feketének születtem és magyarnak, vagy akár fordítva, de ennek a viccelődésen kívül nem volt semmilyen negatív, vagy pozitív tartalma, mert gyerek voltam egészséges és boldog. A nap, amely megváltoztatta az életemet, a migránsok Keleti-pályaudvarra való megérkezése volt, valamint az abból kreált média események.

Nem kérdeztek meg, hogy van e közöm ehhez az egész szörnyűséghez, csak egyszerűen rám ragasztották, hogy ott egy migráns, gyanakvó tekintetetek egy pubertás korban lévő gyermek verbális bántása, a kirekesztés, mind egyre nagyobb helyet kaptak a mindennapokban. Négy nyelven beszélek, multikulturális környezetben nőtem fel, a szüleim elhitették, hogy nem számít a bőr színe, hanem az, hogy ki van mögötte. Hiszem istent, a monoteizmust és várom Krisztus megváltását, azonban mára már az isten hiszem még, de a vallással és az egyházzal bajba kerültem. Hol van az egyház, hol van a vallás a példabeszédek tartalmi része, akkor amikor segíteni kellene, miért zárul be a papok lelke és a templomok kapuja, amikor szegények elesettek érkeznek eléje. Még ezt is lenyeltem volna, ha nem találkozom az Al Jazeera (al Dzsazíra) tv magyarul is megérthető műsorával, ha nem nyomták volna az orrom alá, itt Londonban, hogy nézzem mi történik a hazámban.

Infláció, gazdasági válság, amit persze egy bűnbakra kell fogni, a kormány által irányított nép es média, illetve a radikalizmus megerősödése, felemelkedése és egy tehetetlen ellenzék. Felismerik az országot? Nem, nem az egykori Náci Németország sajátosságait soroltam fel (bár megegyeznek), hanem hazánk, Magyarország jelenkori helyzetet írtam le, de vegyük át, hogy ki, kinek a szerepét vette fel.

 A bűnbak nem más, mint Soros György es a “migránsok” akik miatt nincs munkánk, házaink és életünk. 2015 augusztusában, több tízezer bevándorló érkezett az országba, akiket én személy szerint csak “átvándorlóknak” nevezek. Hogy miért? A nagy migráns válság előtt sem volt erős a magyar gazdaság, a munkanélküliség évtizedek óta sújtja az országot ugyanúgy ahogy a folyamatos ár növekedések és a berek ezzel párhuzamosan nem növekedtek, ami az ország elszegényedéséhez vezet. Biztos, hogy egy ilyen országban szeretnének letelepedni a bevándorlók? Azok a bevándorlók, akik “megostromolták” a keleti pályaudvart 2015 augusztusában. Akik nap mint nap „ezer számmal” érkeznek az országba, más nyugati országokban szeretnék békében leélni az életüket, nem itt. A kőkemény agymosott szélsőjobb oldali csoportokról nem is beszélve, melynek tagjai rendőrök, katonák es fiatal gyerekek. Egyik háborúból a másikba csöppennének a menekültek. Még ha sikerülne is leváltani a jelenlegi kormányt, a helyzet nem változna, mivel a nép kétharmada szélsőjobboldali nézettekkel rendelkezik. Ez az az eset, amikor még akkor sem szabadulnánk meg a kígyótól, ha a fejét levágnánk, mert kinőne egy másik. Nem bevándorlástól és a nagy nem létező migráns áradattól kell tartani, hanem az ellenkezőjétől: a kivándorlástól, mert ellentétben a bevándorlással ez egy létező probléma, amiről a Fidesz nyilván hallgat. Fiatalok ezrei kivanják nyugaton folytatni életüket, miután befejezték tanulmányaikat (folytatva őseink régi szokásait, mert ugye ők is ázsiai bevándorlók voltak). Ahogy már említettem, a történte eleje es közepe megegyezik az egykori náci Németország történetével, a vége viszont csakis rajtunk múlik!    

 

Név cím a szerkesztőségben


 

Kommentek

h i r d e t é s